2000W Snemljiv Električna Kosilnica Travo-Gorilnik Vrt Čiščenje Kosilnice Vročega Zraka, Pralni Trajno Varno električno Orodje,

Nov izdelek

€34.76

€38.62

-9 %

Na zalogi

Oznake:

vrtno orodje weeder, vrt plevela, vrt weeder, trava weeder, električni weeder, grind tobak, cevi rick, roza tobak, mlinček plevela, Električna Kosilnica

Značilnosti:

- Strokovno odstranjevanje plevela: Ta izdelek uporablja strokovno tehnologije, najvišja temperatura plamena lahko dosežejo 650℃, lahko hitro in učinkovito odpravo plevel-med tlakovci, vrtov ali dovoz.

- Visoka učinkovitost: plevela-burner združuje ultra-high 2000W uspešnosti, ki omogoča temperaturah do 650℃ in rapid-weed-removal.By združuje pribor, vaše delo bo zelo učinkovito.

- Varno uporabo: v Primerjavi s tradicionalnimi plevela gorilniki, ta izdelek ni nujno, da se uporablja z zemeljskim plinom, ampak uporablja električno energijo, da bi bilo učinkovitejše in varnejše.

- Varstvo okolja: Ta izdelek deluje na okolju prijazen način.To se napaja z električno energijo in nima odprtega plamena.Ne proizvaja strupenih in nevarnih snovi in plini.Okolju prijazna, to ne bo škodovalo človeškega telesa.

- Enostaven za uporabo: naprava je enostaven za uporabo in dobro deluje.Plevela-gorilnik je ergonomsko oblikovana in ročaj je enostaven za oprijem, kar je neprijetno, za daljše obdobje uporabe.To herbicide je kompaktna in inovativen dizajn z snemljiv ročaj za enostavno shranjevanje.

Specifikacije:

Plug: NAS Vtič, EU Plug

Rerated napetost: 220-240V, 50-60Hz

Normalno moč: Max. 2000W

Minimalna temperatura: 80℃ 550L/min

Najvišja temperatura: 650℃ 550L/min

Pakiranje Vključeni:

1 x Plevela-Gorilnik

1 Nastavite Dodatki

1 x Ročni

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Uporaba Domov DIY
Vrsta Vrtno Orodje Deli
Poreklo CN(Izvora)
Material Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka DOERSUPP

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni