Tuya Zigbee Smart Prenapetostna Zaščita EU Zigbee Vtičnice S 4 Vtiči in 2 Vrata USB Posameznih Nadzor Dela Z Alexa googlova Domača stran

Nov izdelek

€26.47

€37.81

-29 %

Na zalogi

Oznake:

mini sonoff, eu zigbee plug, doma smart, tuay zigbee hub, usb zigbee, vrata tuya smart, pc monitor, domov nositi, aqara, homekit stikalo

>>>> Glavne Značilnosti

Smart Zigbee Moč Trakovi

Opomba : Ta Pametna Moč Strip je Tuya Zigbee brezžičnih rešitev , potrebujete Tuya Zigbee Hub / Gateway, da se povežejo s svojim domačim WiFi usmerjevalnik prvi , Potem pa se Priključite to Zigbee Moč Trakovi za Hub / Prehod .

4 AC prodajnih mest + 2 Vrat USB

Design neodvisno nadzoruje 4 pametne vtičnice , in napolnite 2 naprave z vgrajeno v vrata USB , ki je Idealen za nadzor elektronike v vaš dom, pisarno ali mala podjetja .

Glasovni Nadzor

Dajanje vaše prostoročno upravljanje vaše naprave z glasovnimi ukazi .

【Glasovni Nadzor】- Smart Daljinsko za upravljanje vaše domače naprave prek glasovnega upravljanja za Amazon, Alexa, echo pika in Google doma 【Z App Nadzor】- med uporabo naše mini smart vtič v električno vtičnico, lahko nadzor gospodinjski aparati na daljavo in modno s telefona ali tabličnega računalnika z uporabo Pametnega Življenja App od Tuya Inc.Upravljajte naprave, prek telefona ali Glasovni Nadzor.Zmanjšanje Stroškov za svoje življenje 【Bogato Razširitve】4 razporejene pametne vtičnice ; 2 powered USB vrata, vse od njih lahko zaračuna hkrati.Eno aplikacijo, nadzor posamično plug gumb 【Inteligentni Urnik】 - Pametna vtičnica lahko ustvarite več seznamih za vklop/izklop vašega svetlobe, klima, bojler, itd elektronskih naprav.Sinhronizacija luči in doma naprave za pre-set-krat samodejno. 【Priročno časovna Funkcija】- lahko pre-nastavite čas za kavo na delo, preden boste dobili največ.lahko ustvarite več seznamih za Vklop/Izklop vaš luči, klima, bojler, varčevanje z energijo, 1. Run vaš Dom na vaš Urnik 2. Niz povezanih naprav za vklop/izklop, kot je potrebno, varčevanjem z energijo in pomagali vam shrani v vaš električne energije zakona, 3. Nadzor od Kjerkoli& Kadarkoli 4. Oddaljeni in Glasovni nadzor vaš dom naprave,omogočajo, da nastavite urnike in spremljanje energije, kadar koli,kjer koli 5. Stran Način Smart Plug delo za vas in uživajte v miru mislih, ko ste iz mesta.Nič več se sprašujete, če ste pustili svoje aparate na 6. Aplikacije Smart Vtič se prilega v katero koli električno vtičnico brez blokiranja drugih vtičnice.Dovolite, da stack dodatno priključite druge naprave v isto električno vtičnico.

Napajanje: AC 110-240V / 50/60 Hz

Izhodni tok: 10A

Stanja pripravljenosti: 0,3 w

Ohišje: ABS+PC ognjevarnih materialov

Specifikacije: EU Tipa F plug

Delovna vlažnost:

>>>> Pošiljko&Po Prodaji

Poreklo CN(Izvora)
barve Bela
Prost App Smart life / Tuya smart
APP na voljo IOS in Android
Blagovna Znamka mumubiz
Članice Zbora Ready-to-Go
Združljivost Vsi Združljivi
Fotoaparat Opremljen No
Nazivna Napetost 220V AC
Certificiranje ROHS
Teža (po pack) 0,7 kg
Številka Modela MS20120901
Nazivni Tok 10A (MAKS.)
Brezžična Povezava Treba Zigbee hub
Velikost izdelka(Long* široko* high (visoko) 400*400*80 mm
Frekvenca 2,4 GHz
Vrata USB 2 Vrata
Razred 2 napajalna enota O/P 5V , 2.1 (skupaj)
Kabel Line 1,5 M

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni