Elegantne Poročne Veils Nosorogovo Čipke Tančico Poročni Veil Pribor za Lase Hearwear Heardress za Krst, Poroka, Obhajilo

Nov izdelek

€3.77

€4.44

-15 %

Na zalogi

Oznake:

unicon dodatki za lase, krono naglavni del, občestvo, sponke za lase pribor, tapnite zlomljeno, chafing dish set, večerja nastavite krožniki in sklede namizna, večerja nabora storitev, metulj krono, womem dodatki za lase, srednjeveški tiara

Dostava

a.Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen pred nakupom, P. O. Škatle in vojaške naslove (apo, FPO) ne more ponuditi.

b.Če ste prišli iz Brazilije ali Rusije , prosim, pustite vaše polno ime. (v skladu s spremenjenim poštnih politike Rusije in Brazilije, ime prejemnika mora biti popolno ime.)

c.O Davčnih, Carinskih so izven našega nadzora, ne moremo jamčiti, o tem in ne bo medved Davek, pristojbino.Lahko pustite vemo pravico izjaviti, cena za vaš paket.

Vrnitev & Vračilo

a.Če smo poslali napačen stil ali napačne barve, smo lahko povrnili denar ali reship.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.

b.Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vaših nakup Royce je, Poročne, nas kontaktirajte na prvi čas, vsaj v 7 dneh od datuma oddati.Mi lahko sprejme tudi vrnete.Kurirske storitve tovornega bi morala biti plača kupec.

c.Če blago poškodovan v tranzitu, prosimo, da vso dokumentacijo in embalažo in nas kontaktirajte v roku 7 dni od prejema vrne navodila.

Opomba

a.Sliko zaradi fotografija pogoj morda je kromatične aberacije, če niste prepričani o barvah, prosimo, obrnite na nas, preden boste oddati naročila.

b.Če bi obleko oznako zdrobljen ni mogoče vrniti ali zamenjati

Tehnika Appliqued
Številka Modela g7212
Veils Plasti Ena Plast
Postavka Vrsta Poročne Veils
Blagovna Znamka GOOFLORON
Vrsta Ramenski Dolžina Tančico
Veils Rob Slog Cut Rob
Ime Oddelka Za odrasle
Spol ŽENSKE
Material Najlon

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni