Tiste Napihljive Kavč Kampiranje Mat Leni Kavč Posteljo Prostem Zložljiv Počivalnik Pregleden Blata Sferične Zadebelitev

Nov izdelek

€28.28

€46.36

-38 %

Na zalogi

Oznake:

napihljiv vzglavnik, zunanji napihljiv steber, kuhinja blata, pregledna niz blata, prenosni zložljiv kavč posteljo, kamp posteljica, celoten tabor postelja, kampiranje colchon, windbed napihljivi kavču, zložljiva kamp postelja otroška posteljica

Moda kavč, ali želite, da vas je?

Tam bodo različne izkušnje! !

1, lahki in zložljivi, enostaven za prevoz.Napihljivi kavč je zelo lahka, potem ko je dal iz zraka.To je mogoče zložiti in shranjeni v večji velikosti.Kakovost je zelo lahka in se lahko sprejme na bo.To je zelo priročno za izvajanje, ko ste na poti, to je trendy in udobno.

2. Edinstven design.Napihljivi kavč je novost in edinstvena oblika, s pisanimi in harmonične barve, in modela temelji na elegantna leni kavč.Je priljubljena leni kavču, ki je priljubljena pri ljudeh.

3, napihljivi kavč zapored, zračna blazina tri-dimenzionalni notranji rezervoar nastavljiv agent .Glede na tlak različnih delov kavč, da prilagodite podporne sile, prilagodite mehkobo in trdote kavč, lahko vam najbolj zdravo spanje izkušnje.

4. Zasnovan z notranji advection reže za prezračevanje .Napihljivi kavč je skrbno načrtovani ravno tokov odzračevanje sistema med notranjo plast tkanine in zračni mehur.Ne samo ohranja obliko in podporo sila blazine in videz, ampak je tudi dobro prezračevanje in je dobrega zdravja in preprečevanje bolezni učinek.

Material PVC
Številka Modela LB005
Dampproof Mat Vrsta Samodejno Napihljive
Dejavnosti Na Prostem Tabor
Za Polnjenje Način Zunanje Inflator Črpalka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni