Wall Art Platno Slikarstvo Dental Art Slika Zobni Vsadek, Platno, Tisk Zobozdravnik Medicine Higienik Plakat Zobna Ambulanta Dekor

Nov izdelek

€4.44

€7.40

-40 %

Na zalogi

Oznake:

zobozdravstvo darilo, dekor zobozdravnik, optometer plakat, zobni stenski dekor, 3d dental art, zobni higienik majica, polžasti, zobni nalepka, dental art, spominek zobozdravstveni

Informacije O Izdelku

1,Naše platno je kislina brezplačno, arhivsko kakovost platno. 2,uporabljamo premije iz lateksa vodni na osnovi črnila, ki so boljše topil, črnila. 3,UOKVIRJENA PLATNO - to so strani, ki se raztegne naših strokovnjakov in zavit nad visoko kakovost SPF leseni okvirji skupaj z visi strojne opreme, nameščene.Ti so Pripravljeni, da Visi! 4,PLATNO NATISNE - so samo tiska na platno brez lesen okvir.Ti so dostavljena varno zapakirano v transportni cev kot sliko spodaj. 5,Vse naše Uokvirjena Platna nosijo ogledalo zaviti za odlično 3D učinek. 6,V primeru Platno Fotografij, ki smo ga natisnete brez meja.Če potrebujete 3 cm, bel rob, vljudno omeniti, da v opombe, medtem ko je vaše naročilo.

Pokaži Sliko

Izdelek Uvod

Package Zaslon

O Ladijski

-Prosimo, da poskrbite, vaš naslov je pravilno ali popolno preden kraj, da. -Paket, ki bodo dobavljeni z ePacket, Kitajska pošti ali Orgon.si Standardna Dostava za prost, prosimo, kontaktirajte z nami, če želite, hitre dostave. -Običajno je rok dobave, bi se v 7-20 dni, vendar pričakuje, datum dobave, bodo vplivale carine, vreme ipd., včasih lahko to traja malo dlje, če želite prejemati, Prosimo, obrnite na nas, ko niste prejeli paket za razširitev vaše naročilo zaščito čas.

O storitvi

Trudimo se, storitve, da zadovolji kupca, prosimo, kontaktirajte z nami, če obstaja kakršen koli kakovost vprašanje , postavka ni prejela itd., vračilo ali zamenjavo, da je sprejemljiva.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, preden se obrnete.Hvala za vašo podporo.Lep Dan !!

Vrsta Platno, Saj
Original No
Številka Modela A0001
Podporne Baze Platno
Frame mode Brez okvirja
Oblika Vodoravnih Pravokotnikov
Obrazec Enotni
Material Platno
Predmeti povzetek
Tehnika Spray Slikarstvo
Slog povzetek
Okvir No
Medij Vodoodporno Črnilo
Blagovna Znamka E-DOMOV

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni