Nova Zunanja Komar Morilec Lučka za Lovljenje Električne Ubijanje Repelentov 110V Polnilnik Gospodinjskih Aparatov Home Office Spalnica

Nov izdelek

€3.46

€4.68

-26 %

Na zalogi

Oznake:

pest reject, pro ultrazvočno repeller, pisarniški pribor dokument, ščurek odbijata, gospodinjski aparati izdelki, mrčesa, Gospodinjski Aparati, električni aparati trgovine, ženski električni aparati, gospodinjski aparati indija, odganjanje insektov

Opis:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

V okolju, kjer je vir svetlobe, ki je komar morilec lučka ni blokiran, se lahko uporablja kot samostojen stroj z učinkovito ubijanje moč manj kot 16 kvadratnih metrov.

Komar morilec svetilka je izdelana z varčevanje z energijo, dekorativne, hipnotik in tiho paladij šibki svetlobi.Zato je potrebno, da se prepreči močna luč učinek razsvetljave.

Predlagana akcija višina: Visi (ali dal) komar morilec svetilka na višini 0,8-1.2 metrov in več kot 0,3 metra od stene.Zaprite okna in vrata v mestu, ki je najbolj ugodno za komar nadzor.

Priporočljivo je, da ga uporabljate neprekinjeno 24 ur, da se zmanjša število zamenjavo žarnice in podaljša življenjsko dobo žarnice.

V dnevu, majhno količino primerna vaba je dodal, da je ta izdelek, ki se lahko uporablja tudi ubiti muhe.

Da bi izboljšali smrtnost od komar morilec, morate vedno očistiti komarji lepljenje kovine.Ko čiščenje, prvi cut off napajanje, in nato nežno se dotaknite omrežja z izolirano kovinsko palico, da preprečite električni udar.

Specifikacija:

Tip: Komar Lučka

Material: PP

Uporaba: za spalnice, dnevne sobe, restavracij, hotelov, poslovnih prostorov, piščančje farme, živinoreja in vse druge prostore, ki se morali ubiti komarji

Značilnosti: Komar Morilec Lučka, Zunanji Električni, Ubijanje Repelentov, Gospodinjskih Aparatov

Dimenzija: app.8.5x21cm/3.34x8.26in

Barva: Črna

Količina: 1 Pc

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:

1 x Pc proti Komarjem, Lučka

Nazivna Napetost 110V
Blagovna Znamka OOTDTY
Vrsta Škodljivcev Muhe
Poreklo CN(Izvora)
Nastavite Vrsto No
Repelenti Tip Ultrazvočno Škodljivcev Repellers

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni