Rose angel silikonski milo plesni angel sveče, mila plesni silikonsko plesni lutka sveča plesni

Nov izdelek

€8.88

Na zalogi

Oznake:

lučka plesni, silikonsko plesni smolo zapestnica bangle kalup za vlivanje, lutka muffin, torto elsa, pupsi samorog, angel sonny, kupid lutka, čokolada silikonski kalup rose cvet obliko diy, sveča risanka, torta dekoraterstvo pod kotom zaledenitve lopatico

Rose angel silikonski milo plesni angel sveče, mila plesni silikonsko plesni lutka sveča plesni Opis Elementa Ime Rose angel silikonski milo plesni Material 100% hrane silikona blagovno Znamko LXYY plesni velikost/cm

9.2 CM*8,5 CM*4,2 CM plesni teža/g

220 g Kraj Izvora Peking, kitajska Potrdilo LFGB/FDA/CE/EU/SGS Uporaba se lahko uporablja, da bi fandont torta okraski, ledene skulpture, lepila prilepite, toffee je, nugat, sadni žele, kuhan sladkor in 3D čokolado.Značilnosti Izdelka 1. Neškodljiv, nontoxic in visoko kakovostne hrane silikona materiala 2. Temperaturno območje: -40F do +446F (od -40°C do +260°C) 3. Enostavno za pranje in ročaj 4. Strokovno in večkratno uporabo izdelka, enostaven za shranjevanje in transport 5. Vse vrste modelov novost Stranke modeli so weclome barve katero koli barvo, ki jo želite Pakiranje Polybag pakiranje je na voljo Pakiranje kot stranka zahteva, Vrata Tianjin Plačilo T/T, Western union, Paypal vzorec, da bi sprejemljiv rok dobave 5-7 dni ali glede na cutomers", da količina

Naša naloga je osredotočena na Kakovost, Storitev in Cene

Naše podjetje je kombinacija proizvodnje in trgovine z 2 let izkušenj v proizvodnji.

Storitve: nudimo svetovanje za silikonske gume, ki je del tehnične informacije, kot tudi učinkovite po-prodaje odgovorov za zmanjšanje kakršne koli zamude ali odpadkov, za investicijo v projekt, oblikovanje in proizvodnjo.

Kakovost: Vsi izdelki v skladu z varnostjo hrane mednarodnih pravil.RHOS , Ameriška FDA, Nemčija LFGB.

Cena: glede na naše izkušnje v proizvodnji postopek in dobro izdelani proizvodnje urnik,bomo lahko zmanjšali stroške proizvodnje in povečati svojo konkurenčnost.

SILIKONSKI ZNAČAJA

Naši tovarni izdelki so v ultra čiste stik z živili silikona.So idealni za vse vrste peči, kuhanje, konvencionalna in mikrovalovna pečica in hladilnik, sef.Odporna na temperature od -40°c do +240°c.

Stari postopki, kot so mazanje ali flouring postalo nepotrebno.Silikonska torto pan je popolnoma mehka.Vsi izdelki so non-stick in odstranitev plesni je enostavno in hitro.V stainess jekla kuhinja orodja lahko praska svojo streho.In ni vam treba skrbeti, silicij kuhinjska posoda in praska svojo izvedbo.So enostavna za pranje.Vroča voda je stroj in pomivalni stroj varen.Poleg tega, da so enostavno shranjevanje.Lahko jih zložite, kot si želijo, in bi se brez škode.Barvita silikona, kuhinjska posoda in je, ne samo, da vaša kuhinja lepa, ampak tudi za obogatitev svojega življenja.

Naš glavni trg

Naše storitve

Z naše načelo "kakovost in vzajemnih koristi, kupci na prvem mestu", smo se iskreno veselim, da je sodelovanje s prijatelji iz vsega sveta, za razvoj v prihodnosti.Vabimo vas, da patronize nas in da poslovna pogajanja z zda.

prednosti

1.Pravi proizvajalec, dopolnjene peko orodja kategorije

2.strokovno načrtovanje in prodajo ekipa

3.one-stop nabavi storitev

4.nadzor kakovosti in čas dostave je strogo nadzorovana

5.nahaja se v prestolnico kitajske, Peking, z odlično objektov

Številka Modela LXYY098
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Toplotno Odpornost -40 do +280 ℃
Material Silikonski
Certificiranje FDA
Uporaba kalup za izdelavo čokolade, sladkorja ali torto dekoracijo
barve katero koli barvo, ki vam je všeč
Blagovna Znamka LX plesni
Silikonski 100% hrane silikona
Trajnost lahko se uporablja na tisoče krat
Oblika zastavo pismo
Funkcija Okolju Prijazno
Proizvodnja v državi/regiji Peking, Kitajska
Vrsta torto bakeware
Torto Orodja Tip Kalupi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni