PU Usnje Avto Armrest Mat Polje Pokrov in Pribor za seat leon mk2 fiat 500 seat leon mk3 citroen c4 picasso delovna halja renault w203

Nov izdelek

€10.44

€13.05

-20 %

Na zalogi

Oznake:

delovna halja renault, Fiat 500, seat leon 5f lee, renault logan, bar seat altea xl, FIAT, citroen c4 7, berlingo partner, berlingo, c4 picasso citroen

Ime:Avto Armrest Pad

★ Material:Visoko kakovost PU usnje

★ Barva:Črna/Črna, Rdeča/Rjava/Bež

★ Opremljanja:Primerni za 99% Avtomobilov

★ Velikost:30*10*10 cm

★ Paketu:1*Armrest Pad

★ MATERIAL: avto armrest blazina je narejena iz spominske pene, ki se počasi vrača, lajšanje tlaka, tako da se telo počuti sproščeno in udobno.jegulja sproščeno in udobno.

★ AUTO PRIJETNO IZUM: avto armrest pad je popolnoma nov ergonomski design, ki zagotavlja izjemno udobje, podporo za roko, kot nalašč za ljudi, ki trpijo zaradi hudih na artritis ali vožnjo dolgo časa vsakdanjo z zapestje utrujenost.

★ PREMIUM spominske PENE OBLAZINJENJE: Smo nadgradili polnila kvalitetne spominske pene, materiala za zagotavljanje dolge življenjske dobe, ohranja obliko in spet oblike, dokaj hitro po ekstrudiranjem, super za ladijski promet in skladiščenje.

★ Brez TEŽAV NAMESTITEV: avto center konzole armrest blazina je lahko pritrjena na konzolo pokrov z dvema elastičnih trakov, brez drsna, lahko prilagodite trak dolžine, da se prilega vse vrste konzol.

★ UNIVERZALNO: Elastični trak sredinske konzole armrest ustreza okrog najbolj mid-size vozila sredinski konzoli.

Postavka Višina 10cm
Posebne Funkcije Avto Armrest Pad
Element Širina 10cm
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Leto 2020
Element Teža 0.4kg
Postavka Vrsta Nasloni za roke
Ime Modela 86878
Postavka Dolžina 30cm
Vrsta Materiala PU Usnje, spominske pene

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni