5.5" Za Motorola Moto G4 Plus Zaslon LCD na Dotik Zamenjava Računalnike Skupščine XT1644 XT1642 za Moto g4 plus LCD

Nov izdelek

€21.18

€22.30

-5 %

Na zalogi

Oznake:

pas tulec, telefon, land rover zaslon na dotik, sr2ez, mainboard motorola xt1642, squier, sony xperia c3 zamenjavo baterije, motorola moto xt1642 baterije, motorola xt1642 pokrov, tumi, alenka

5.5" Za Motorola Moto G4 Plus Zaslon LCD na Dotik Zamenjava Računalnike Skupščine XT1644 XT1642 za Moto g4 plus LCD

1.Preizkušen, enega po enega, pred odpremo

2.Standardni paket", močnejše varstvo

3.Visoka kakovost, ugodna cena

Mi smo svoje modro izbiro!

Primerna

za MOTO G4 Plus XT1640 XT1641 XT1644

Barve

Črno Belo

Glavni velikost zaslona

5.5 cm

Ločljivost

1920*1080pixels

Multitouch

Da,

QC

Vse LCD bomo test pred odpremo, jo potrdite in je najvišje kakovosti.

1. Ko je pošiljka prispela, prosimo, PREVERITE, če so izdelki v DOBREM stanju .Če kateri koli škodo paketa, vas prosimo, da ne sprejme paket in povratne informacije za nas.

2. Ne pozabite, da je preizkusiti svoj izdelek, preden ga namestite .Če ne bo, bo to težko oceniti odgovornost, če se zaslon LCD poškoduje.Prosimo preizkusite izdelek prvič, in če je problem, komunicirati s prodajalcem, v času.Če kupec ima že nameščen izdelek po povratne informacije, prodajalec ne prevzema nikakršne odgovornosti za izdelek.

3.Če obstaja kakršen koli problem, prosimo, pošljite mi video , ki kaže na sprednji in zadnji strani izdelka in procesa testiranja.Lahko vam rešitev v najkrajšem možnem času.

4. To ni lahka naloga, za nekoga, ki nima izkušenj zamenjati počeno zaslona, z uporabo te "zaslon ni okvir".Svetujemo vam, da prosite za pomoč na lokalnem popravila trgovini ali poskusite za nakup zaslon z okvirjem .Če že vztrajate, da zamenjava "zaslon ni okvir" sami, vas prosimo, dobite več informacij v spletu, da veš, kako to storiti, preden začnete, in biti previdni.

5. Vse izdelke, 6 mesecev garancije, 100% čisto nov in strogo testirani pred odpremo.Prosimo, da nas obvesti V roku 3 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z izdelki (Realne slike, video posnetki in druga dokazila, ki morajo biti podane, predvsem v "QC PASS" oznako dokazati, da ste kupili postavka za nas), nato pa bomo ponudili zamenjavo /vračilo če z izdelki ne, kot je opisano.Bomo zdravljenje, da izdelki, prejetih v dobrem stanju in dobro delajo, kot je opisano če je DLJE kot 3 DNI.

6. Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporabljajo /rabljena, bomo Samo ponuditi nadomestno storitev po tem, ko smo dobili svojo vrnitev predmeta.

1.Naročilo bo poslano v roku 3 dni po tem, ko bo vaše plačilo je očiščeno.

2.Čas dostave je o 10-40 delovnih dneh, različne države različne čas poštnine.

3.Za Brazilski stranka, včasih ga bo več kot 40 dni.

4.Za Francijo in Španijo stranke ,morda 7-15 dni .

5.Ruski prijatelj, bodite pozorni: Prosimo, izpolnite sprejemnik je polno ime zaradi nove politike Russion carin.

Smo vesel, če bi nam 5 STAR Povratne informacije in pustite Pozitivne Povratne informacije o Orgon.si po transakcije ni končan, in mi vam bo dala nekaj popust ali nekaj darilo za vaš naslednji naročila.

V: ali Je v podporo trgovini?

A: Ja, mi Smo pripravljeni na dolgoročno sodelovanje z vami, če ste trgovec na debelo, dobrodošli, da nas vprašati najboljšo ceno, obljubimo, se cena izdelka in logistika cene bo najboljši.

Q: Kako kmalu je moje naročilo odpremljeno, ko sem dal moje naročilo?

A: Ko bo vaše plačilo so potrdile Orgon.si.Na splošno, bo to traja približno 2 dni po plačilu.To je odvisno od načina plačila, ki ste jih izbrali.

Q: Ali dobim sledenje podrobnosti, ko moje naročilo ladje?

A: Ja, po tem, ko smo dobavi blaga, nudimo številko za sledenje kmalu na Orgon.si.Vendar pa je čas zakasnitve sistem za sledenje, zato bo sledenje podatkov je na voljo v 5 – 10 dni.

V: Kaj naj storim, če je del, ki jih prejmem je poškodovan?

O: To je zelo redko, da prejmete poškodovano, delno zato, ker imamo kakovosti test na vse naše dele, preden pakiranje.In ključna točka je, da smo pack element, ki zelo dobro, preden odpremo jih ven.To je potrebno in pomembno, da posnamete videoposnetek, ko boste razvitje paket, in to bo veljavno dokazilo, ko ste prejeli poškodovan lcd.Če ne morete zagotoviti video, nismo mogli verjeti, da je poškodovan v tranzitu, in mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo primerih.

Postavka Stanje Nova
Velikost Zaslona 5.5 cm
Funkcija Skupščina Zamenjavo, Popravilo
Kategorija Mobilni Telefon, Lcd-Ji ; Mobilni Telefon Na Dotik
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Material AMOLED
LCD Kit Da,
barve Črno Belo
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Zaslon > 3"
Ločljivost 1920*1080
Združljiv Model Za Motorola Moto G4 Plus
Združljiv Blagovne Znamke motorola
Garancija 6 mesecev
O Ladijski Brezplačna Dostava
Številka Modela Za MOTO G4 Plus XT1640 XT1641 XT1644
Blagovna Znamka Lehonheq

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni