Kuhinjski Noži Kuhar Set Nožev 7CR17 440C Visoko vsebnostjo Ogljika iz Nerjavečega Jekla Damask Risanje Gyuto Cleaver Nastavite Slicer Santoku Nož

Nov izdelek

€9.98

€16.92

-41 %

Na zalogi

Oznake:

krat nož v žep, knive, damask jekla knif, kuhar cleaver, damask nož santoku, kuhinja knive, cleaver nož, kuhinjski noži hezhen, 7cr17 nož jekla, boter nož

Čas dostave je različna od države in način dostave *Ladje, da ruski: približno 15-30 dni *Ladjo v Evropo: o 12-30 dni *Ladje, za druge države: o 7-60 dneh Bomo ladja vaše naročilo(s), potem ko je vaše plačilo v roku 36 ur. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Različne vrste, skupaj 9 različnih vrst nožev, primeren za meso,zelenjavo,sadje, itd, ki ustreza vsako vaše potrebe. Iz Japonske 7CR17 iz nerjavečega jekla, ki je izdelan z vrhunsko izdelan,vzorec, kot so oblaki, je edinstvena in lepa.Britev ostro rezilo z gladko črto, ki vam daje nebeški občutek uporabo. Iz pakka lesa, ročaj je odlično lesa zrn in udoben oprijem.To je lahkoten za uporabo, zato ga lahko nadzirate, je odlično.Vsi izdelki so skrbno preučiti, preden shranjevanje, in pakirani tudi za pošiljko.

Prosimo, izberite primerno velikost ali barvo za tisto, kar želite, vam bomo poslali na parceli kot vaš izbrati v vrstnem redu.

Za tiste proizvode, več kot eno barvo, da bo izbral, prosim, pustite sporočilo za barve si želi, drugače bomo poslali vaše naročilo z naključno barvo.Slike izdelkov so bili sprejeti v naravi, za prikaz, luč, okolje razlogov morda rahlo odstopanje pojav, prosimo, da v naravi prevladujejo.

Zaradi ročnega merjenja, je mogoče 1 cm-3 cm, strpnost, vljudno prosim razumeti in poskrbite, da ne boste misli, preden jih postavimo v vrstnem redu.Običajno, bomo poslali po pošti v roku 48 ur po prejetem plačilu.Če posel je v hongkongu in na Kitajskem državni praznik, predajo čas, bi mogoče odložiti, Prosimo za razumevanje.

Če želite, ekspresna dostava (EMS/DHL/FedEx/UPS), se obrnite na nas, bomo izračun poštnine za vas, ali lahko preverite Dostava in Embalaža za sklic.Vsi izdelki so pakirani po priročniku, se lahko malo napako, če vi zaslužiti napačno postavko ali v okvari enega, vas prosimo, da nas kontaktirate takoj, bomo nadomestilo, hvala vam za vaše razumevanje.

Smo iskreno vabimo vas, da pustite Pozitivne Povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in treba spodbujati k nam, bomo poskušali naše najboljše, da odpravite vse težave, ki jih lahko ima in vam ponujajo najboljšo storitev, Hvala za vašo podporo.

Funkcija s pokrovom
Rezilo Materiala 7CR17 iz Nerjavečega Jekla 440C
Nož Vrsto Odrezanje/Uporabnost/Santoku/Boning/Cleaver/Kruh/Carving/Kuhar Nož
Blagovna Znamka MYVIT
Material Nerjaveče Jeklo
Certificiranje SGS
Številka Modela k6mk
Poreklo CN(Izvora)
Primerna za Meso/Sadja/Zelenjave/Kruh/Kosti
Ročaj Material Pakka Lesa
Vrsta Noži
Noži Funkcija Oster/Brez Rje/Multifunkcijski
Rezilo Trdote 59-61 HRC
Nož Ime Damask Risanje Nož Iz Nerjavečega Jekla

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni