NOV prihod za VW R36 led drl dnevnih luči super svetla z funkcija zatemnjevanja in rumena vklopite luč funkcijo

Nov izdelek

€133.17

Na zalogi

Oznake:

drl led, led vlog, golf 5 gti masko, lip vw r36, passat r36, Golf 7, led drl fr, kammuri led, audi plastike, golf 4 spojler

12 OSRAM LED čipov za čisto bela dnevnih luči vsaki strani, in 12 OSRAM LED čipov za rumeno turn luči vsaki strani, naredi luči super svetla in vrhunsko kakovost.enostavno intallation, humanized design, brez opozorila, brez potrebe, dekodiranje, ne za spremembo prvotno vezje, samo morali rdečo žico povežite ACC ( vžigalnik ) varovalka, ni treba zmanjšati vsako izvirno žice.

Zelena= verzija 1

Samodejni IZKLOP funkcije : ko žarometi vklopi, je DRLs samodejno IZKLOPI (morali priključiti modra žica);

Rumena turn luči funkcija : ko u turn na levi strani zavijete svetlo, belo svetlobo na levi strani DRL bo izklopil samodejno in rumena lučka na levi strani DRL willl vklopi ob istem času in utripanja sinhrono z avtomobilom, prvotno zavijete levo luč in belo svetlobo na desni strani DRL bo na; desni strani DRL je enaka dela kot na levi strani.

Stikalo ZA vklop/IZKLOP : če je stikalo VKLJUČENO, se DRL bodo na voljo; če je stikalo IZKLOPLJENO, se je DRL ne bo na voljo.

Rdeča= različica 2

funkcija video: (my.tv.sohu.com/us/223049861/71432139.shtml)

Funkcija zatemnjevanja : ko u vklopite žarometi, DRL bo dimmer 50% avtomatski.

Rumena turn luči funkcija : ko u turn na levi strani zavijete svetlo, belo svetlobo na levi strani DRL bo izklopil samodejno in rumena lučka na levi strani DRL willl vklopi ob istem času in utripanja, in belo svetlobo na desni strani DRL bo na; desni strani DRL je enak načina dela kot na levi strani.

Stikalo ZA vklop/IZKLOP : če je stikalo VKLJUČENO, se DRL bodo na voljo; če je stikalo IZKLOPLJENO, se je DRL ne bo na voljo.

Barvna Temperatura 6000K
Moč 10
Različica 1 DRL s samodejni izklop control + turn luči + stikalo ZA vklop/IZKLOP
Različica 2 DRL s samodejnim dim control + turn luči + stikalo ZA vklop/IZKLOP
Napetost 12V
Modela Avtomobila za VW R36
Postavka Vrsta Dnevnih Luči
Vir Svetlobe led
Avto Maker VOLKSWAGEN
Blagovna Znamka RQXR
Element Teža 1kg

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni