Iz Nerjavečega Jekla, Kavo, Posoda Z Zajemalka Nepredušno Kavo, Posodo Za Shranjevanje Set Za Čaj, Kavo V Zrnju

Nov izdelek

€10.28

€15.13

-32 %

Na zalogi

Oznake:

aparat metal vrč, pokrov posode, kava posodi avto, sir shranjevanje, čaj, sladkor, kava shranjevanje kozarcev, aluminij coffee bean razpršilnik, starinske posode set, polje žita, steklo rjavo kozarci set, kave, kozarec za shranjevanje

Izdelek Discreption

Značilnosti: 1. Visoka kakovost 304 nerjaveče jeklo, zdravje in varnost. 2. Tri plasti filtra očesa je v redu pritisnete, kava je v redu in dišeče. 3. Odebeljena pokal telo, trajno.Tehnični podatki: Material: 304 nerjaveče jeklo Zmogljivost: 200 ml /300 ml Uporabo metode: 1. Pour vroče vode v skodelico, in ne presegajo izpustni ventil. 2. Prelijemo kavo v prahu (priporočeno fino brušenje) v prahu pokal.Uporabite palčke ali fižol žlico za nemoteno prahu. 3. Nekoliko filter, filter papir, pritrjen na zgornji filter in vijaka do zgornji del sedeža. 4. Spin na zgornji del sedeža (privijte tlak ne bo uhajanja iz).Ne zavrtite ročico Kavo pot, potem je enostavno spin. 5. Ogrevanje s plinom nitko ali alkohol štedilnik.To je enostavno, da bi base vroče, če dodamo vročo vodo. 6. Ko aparat, ki prihajajo ven, ga obrnite v majhnem ognju (ne pustite, da rush hitro). 7. Nato počasi skuhamo kavo.Vzdrževanje: 1.Pred prvo uporabo operite in posušite lijak z belim kisom in vodo. 2.Pri uporabi, bi se izognili trčenju z ostrimi predmeti, tako da se prepreči praske. 3. Po uporabi, pranje z malo nevtralna ali alkalni detergent, suhega z mehko krpo, da suh in čist. 4.Izogibajte se posuši gorenja.Opomba: 1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve element ima lahko nekoliko razlikujejo barve, je pokazala na slike. 2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Dve črki, da spoštovani kupec prijatelji

Dragi Prijatelji, 1.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas kontaktirajte v roku sedmih dni po prejemu blaga.Lahko se odločite, da se vrnejo k nam, vendar boste morali plačati za tovorni promet pristojbina, polno vračilo denarja bo na voljo za vas. 2.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo ali težave z izdelkom, boste lahko obrnete na nas, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo. 3.Če ste zadovoljni, vas prosimo, da nas 5 zvezdic, vam bomo nekaj popust ali majhno darilo v naslednjem naročilu. 4.Lahko pa nas kontaktirate tudi po wechat/whatsapp: +86 13401622472 Če kakršnakoli vprašanja, prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Poreklo CN(Izvora)
Embalaža 1
Funkcija 3 kava posoda za shranjevanje
Funkcija Na zalogi
Vrsta Shranjevanje Steklenice & Kozarci
Uporaba Manjše izdelke
Številka Modela rongsheng
Material Steklo
Funkcija 2 Nepredušno Zaprte Posode Za Kavo
Funkcija 1 kava in čaj, posode
Dišave Posodo stilov POKROV

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni