UBARO EU/UK Brezžično Daljinsko upravljanje na Dotik Stikala Kristalno Steklo Plošče Daljinsko Interruptor Liz Lichtschalter stikala 1/2/3Gang

Nov izdelek

€9.42

€13.85

-31 %

Na zalogi

Oznake:

pametno stikalo wifi, bluetooth nintendo stikalo, kcd4 stikalo, ozadje za rojstni dan, stikalo na dotik stene, nalepke uk, koreja stikalo, bluetooth audio control stikalo, 12v nadzorna plošča, sensir stikalo za brezžično povezavo

UBARO EU/UK 433 MHz Brezžični daljinski Stenska Svetilka na Dotik stikalo za Brezžično daljinsko stikalo na Dotik

Značilnosti: 1、Kaljenega Luksuzni kristalno steklo plošče, colorfast, elegantna in modi. 2、Kristalno steklo plošče nepremočljiva, ognjevarne, izolirane pred električnim udarom, varno in zanesljivo 3、steklena plošča je enostavna za čiščenje in spodnjem Primeru je narejen iz ognjevarnih PC plastika 4、433MHZ daljinski nadzor koda obliko, delovanje je zelo enostaven, enostaven za kodo 5、Enim daljinskim upravljalnikom lahko nadzorujete več glavna stikala 6、Ta izdelek je enostaven za namestitev in primerna za različne dekoracijo priložnostih

Izdelek Uvod:

1、blagovna Znamka: UBARO 2、Gumb:1 banda、2gang、3gang se odločite za 3、Barva: Črna, Bela, Zlata 4、Velikost: 8.6*8.6*3.5 cm / 3.4*3.4*1.4" (L*W*H) 5、Tok: 10A 6、Watt:3-300W/banda 7、Delovna Napetost: 170V-240 V AC 8、Delovna Temperatura: -20 ℃~+70℃ 9、Relativna Vlažnost: 10% ~ 90% 10、Mehanske Življenja: 100000 Krat 11、Certificiranje: CE,CCC ,ROHS 12、Garancija: 1 leto 13、čas Dostave:

Package:

1 * stikalo na Dotik. 2 * dolge vijake. 1 * Varnost X kondenzator. 1 * uporabniški Priročnik. 1 * Embalaže. 1 * Palico daljinskega upravljalnika

Opomba:

1、Med namestitvijo morate cut off napajanje. 2、požarov žice design, ni treba, da odprete steni rewire, neposredno zamenjavo stare stikalo.

Koda Ujemanje Način

RF433 stikalo seznanjene z dotik daljinski upravljalnik: (glej priročnik za podrobnosti).Ko je piska, pritisnite in držite stikalo gumb za 3 sekunde, nato pa pritisnite tipko na daljinskem upravljalniku, da se naučijo signala.Odpiranje / zapiranje daje pisk. "o" naredi dva piska; "off" naredi trije piski; "Odstrani "naredi štiri piske.

DOSTAVA:

1、Svojih vrat do Vrat Pošiljko.Lahko pošljete na več kot 100+ države 2、Naših izdelkov obljubo, da se ladja v roku 3 dni po prejemu vašega naročila 3、Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime.Zelo pomembno je, 4、Smo se odločili uradni spletni logistiko, ki je varna in zanesljiva, in zagotavlja najhitrejši pravočasnost za vas, da prejmete vaše izdelke.

Pišite nam:

1、Prosimo, da nas kontaktirate preko Orgon.si po vrstnem redu, ali pustite sporočilo, da nas, običajno vam bomo odgovorili v roku 1-2 delovnih dni 2、Če želite postaviti velik, da bi za debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate. -Če ste morali bi več predmetov(≥1000usd), všeč nam prvi.Mi lahko ponudimo nekaj dodatnega popusta. 3、Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, vljudno prosim ga sprejeli in nam pišite takoj.Mi bo potrditev in vam rešitev.

Garancija :

1 let proizvodnji garancije; -Poškodovan težave je treba vložiti v roku 10 delovnih dni po tem, ko izdelek dal; -Dostava škodo, ki bi morala biti predložena v roku 7 delovnih dni po tem, ko izdelek je dobavljen.

Povratne informacije:

Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.Če ste zadovoljni z našimi storitvami ali izdelki, vas prosimo, da nas 5 zvezdic. -Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas in vam bomo ponudili pomoč, da boste prej.To je naša odgovornost za zagotavljanje kakovosti.

Je Pametno Napravo Da,
Daljinski način dela Seznanjanje signal
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Daljinsko bela
Trenutno 10A
Velikost 86*86*35mm
Max. Trenutno 5-300W / banda
Delovne navade Roko na dotik in daljinsko upravljanje
Postavka Vrsta Stikala
Značilnosti 433 Daljinski Upravljalnik Na Dotik Stikala
Blagovna Znamka UBARO
Material Plastični
Daljinsko Razdalja 10-15m
Garancija 1 Leto
Max. Napetost 110V~240V AC
Delovna Frekvenca 433mhz
Preklop Vrsta Daljinsko Upravljanje
Certificiranje ROHS

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni