K&N Filtri Nalepke Nalepke Die Cut Okno Avtomobila Dirke Vzmeti Škatla Za Orodje

Nov izdelek

€1.41

€3.53

-60 %

Na zalogi

Oznake:

auto okno, čelada arai, honda n wgn, pan pot pokrov prtljažnika, angel avto nalepke, strelivo polje, avto nalepke, nascar majica s kratkimi rokavi, orodje škatle, maska za hyundai

Vam prinaša YIMU in narejeni v kitajskem Članice.Naše YIMU blagovne znamke, nalepke so die cut in z visokega sijaja polimernih calendered vinil film, ki je primeren za zunanjo ali notranjo uporabo.To vinil film je super za aplikacije, ki potrebujejo fleksibilnost, vzdržljivost, odpornost proti sončni svetlobi, bolj trpežne kot papir, nalepke in lahko trajajo do 6 let na prostem.Te nalepke se uporabljajo podobne začasni tatu, in so namenjeni za namestitev pri temperaturah od 50°C/10°C - 90°C/32°C do čiste, gladke površine: vozila, plovila, motorna kolesa, skuterje, RV je, ATV', deske, deske, stanovanjskih ali poslovnih windows, prenosnih računalnikov, tabličnih računalnikov, notranje stene, in še veliko več.

Jasno uporaba trakom, ki omogoča lažje določanje položaja, in delno pregledna aplikacija trak se lahko uporablja z suho ali mokro metodo.Ko pride čas za nalepke so odstranljive z uporabo sušilcem za lase ali toplote pištolo, in zapustiti brez škodljivih ostankov.Vse ostanke levo zadaj se lahko očistijo z frotirja brisačo z mineralnimi žganja ali brez motornih adhesive remover Vendar pa, ko ste odstranili nalepko ni za enkratno uporabo.Vprašanje, ki iščejo različne barve, potrebujejo velikosti po meri, ali za oblikovanje po meri?Lahko nas kontaktirate.

Trenutno sprejemamo plačila z Visa, MasterCard, Maestro debetno kartico, QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union-a in Bančnega nakazila.Več možnosti plačila bodo na voljo na Orgon.si kasneje.

1. Vaši izdelki bodo objavljeni v roku petih delovnih dni po prejemu plačila. (Vas bomo obvestili preko e-pošte, če zamudo, nastalo zaradi počitnice dogodkov.)

2. Prosimo, da izpolnite vaše celotno dostave, naslov, telefonsko številko, še posebej ruski kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3. Prosimo, upoštevajte, ne bomo odgovorni za carinskih dajatev, je morda carinskih dajatev zaradi nekaterih countrys carinske politike.Ko se je to zgodilo, prosim carinjenje sami.

Vrsta Materiala KK
Postavka Vrsta Nalepke
Vrsta Nalepke Ustvarjalne Nalepke
Kategorija Nalepke
Nalepke Umestitev Celo Telo
Poreklo CN(Izvora)
Embalaža Ni Pakirano,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni