Sintetični Jumbo Vpletanje Las Razširitve Jumbo Eno Ombre Barve, 100 g 24 Palčni Zelena, Roza, Rumena Blondinka -SmartBraid

Nov izdelek

€3.16

€4.11

-23 %

Na zalogi

Oznake:

temno zelene lase, kvačkanje lase, crimper in curler, čar tassel, kvačkanje pletenic za lase pletenic, polje pletenice, rjava, penumatic ostra noge, perm palico, pletenic kvačkanje, hitro las, vlaken

O Nas

HS je znana znamka Hongyang industriji, ki uživajo dober ugled v lase izdelek industrije doma in v tujini, za več kot 30 let.To je več kot 100 vrst biokemične izdelkov in več kot 20 vrst sintetičnih vlaken, ki so splošno priznana in uporabljana v las izdelek industrije.

HongYang najbolj profesionalno, največje in najbolj raznoliko kemijsko tehnologijo žarilno proizvodno podjetje na Kitajskem.

HongYang Sintetičnih vlaken ima šest serije:Nizka temperatura Vlaknin, Nizko temperaturo negorljiv Vlaknin, visoke temperature Vlaknin, visoke temperature negorljiv Vlaknin, pp Vlaken in sintetičnih beljakovin, Vlaknin.

Imamo 27 letih razvoja izdelka zgodovino in 54 patentirane tehnologije.Trudimo se, da sledijo najnovejše modne trende, nikoli ne ustavi izboljšanje tehnologije in še naprej razvijati nove proizvode, prilagojene potrebam trga.

Obstaja veliko različnih kemičnih vlaken in izdelkov za lase, ki temelji na lastnem original vlaken snovi, ki so toplotni v Ameriki, Evropi in Afriki.

Zdaj, HongYang končan izdelek poglobitev industrijske verige, preoblikovanje, ki tvorijo skupaj sodobne industrijske verigi od proizvodnje surovin, za proizvodnjo podporo pomožnih izdelkov, in končno za proizvodnjo terminal izdelkov.

Ekipa

Opomnik:kakšno Vprašanje O Lase,vljudno Prosimo, da nas kontaktirate prvi, namesto šolanja negativne povratne informacije ali odpiranje spora,ko negativne povratne informacije, ali spor,se ne moremo ničesar storiti za vas rešiti vprašanje,če ste zadovoljni z našimi izdelki, pustite vse 5 zvezdicami z vami lepe slike ,boste dobili popust pri naslednjem naročilu.Whatsup/Messager/Facebook/Wechat številka: 8615503747612

Hair Design Prvotni Pred preobremenitvijo Vpletanje Las
lase funkcije Priročno,prihrani Veliko Časa,
Lahko Permed Da,
Blagovna Znamka smart pletenic
Vrsta Barve Ombre
Lase Občutij Naraven Videz in Otip Mehka Kot Človeški Las
Debelo/Dropshiping Storitev Free Design, Logo, Zagotovi Stranka Narejen Paket; Uživajo Večino Cena
Tekstura Las Z Visoko Kakovost negorljiv Sintetičnih Vlaken
Material Razred Visoke Temperature Vlaken
Pošiljk na Paket 1strands/paket
Poreklo CN(Izvora)
Lase Prednost Dolgotrajna Svežina,Prijazno,Zdravo
Lase Opis Lahka,Bogata,Trpežne,Udobne
lase značaja Kanekalon Kvačkanje Lase Razširitve
Lase Izdelani pred raztegne vpletanje las
Tekstura Jumbo Pletenice
Teža 100 Grams/Package

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni