LAZAWG Žensk Rit Podizač Oblikovalec Brezhibno Trebuh Nadzor Hi Pasu Stegno Vitkejši Oblikovalci Brezhibno Shapewear Čipke Rob spodnje Hlačke

Nov izdelek

€7.39

€13.44

-45 %

Na zalogi

Oznake:

znoj vrh, bodysuit oblikovalec, oranžna črpalke za ženske, bodyshaper moški ženske, LAZAWG, rit podizač, lol, ženske shapewear stegna, moški rit podizač, shapewear stegno

Funkcija:

Material: 85% Najlon + 15% Spandex. 4 Jekla kosti.

VISOK PAS, Votlih iz Riti.ČIPKE BRIVNIK, Bombaž Mednožje.

Velikosti: S-XL.

Zelo dihanje , mehko in udobno .Zaradi svoje močne učinkovitosti prepustnost,je zelo vlage in nikoli ne škodijo vaši koži.Unigue vezenine, čipke,zaradi česar je bolj seksi in nobler.

Telo oblikovalec za ženske zagotavlja 360 stopinj podjetje nadzor--obrezovanje pas, trebuh in boki, Dihanje in udobno shell design z čipke podrobnosti.Brezšivne pod obleko.Zagotavlja sredinsko presek in nazaj podporo izboljšanje drže.Udobno nositi omogoča koži, da priporočamo vam, da izberete pravilno velikost s velikost grafikona, Če niste prepričani o velikosti, lahko posvetuje nas takoj, vam bomo odgovorili v roku 12 ur.

Pas cincher trebuh nadzor shaperwear posebej za ženske, da se boste vitkejši, ko obrabe obleka, obleke.Sprejel 4 kosov vgrajeno spiralo jekla kosti.To bo bolj toga in vas v najboljši položaj.To je prilagodljiv in vzdržljiv, mehko kot plastične kosti, lahko bend preprosto, vendar si opomore hitro izvora.

Visok Pas, Design & Design Honeycomb.Visoko Pasu shapewear perilo s Satja design na trebuhu za hujšanje, usposabljanja, vadbe band, ali celo po porodu podporo girdle.Izboljšanje vaš dno krivulje in skriti svoje ohlapne kože takoj, brez sledu.

Ta visoko pasu shapewear kratek vam vse nadzor morate brez žrtvovanja vaše udobje.To je topel in tesen potiska občutek je vrste sprostitev in po tem, ko je nosil nekajkrat ste dont celo res opazil.Pasovih, ki ne puščajo sledi na vaše telo, so podpora vsem iz pasu, bokov rit je sall zajeti in pod nadzorom.

1.Sprejemamo Paypal, Depozitni, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney, bančno nakazilo, kreditne kartice in vse lahko plačate na Orgon.si.

2.Depozitni je najboljši varno plačilo za vas.

3.To je plačilo center za pomoč : http://help.Orgon.si/categories_Payment.html.(Kopirati brskalnika, da odprete)

4.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi bomo poslali postavke v 3-5 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga .Vendar, kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

3.Izdelki so poslane za Orgon.si Standardne Dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 delovnih dneh.

4.Če želite, da se predmet hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: DHL, EMS, Fedex.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Vljudno obvestilo: Zaradi customes in vreme, morda včasih bo zamuda nekaj časa, vendar bomo podaljša dobavni čas za vas, zato vas prosimo, počakajte nekaj časa potrpežljivo.

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

S krivuljo butt shaper Votlih Out Tip Ženske Pasu Cincher Girdle Trebuh Nadzor Hlačke, Tangice
Postavka Vrsta Oblikovalci
votlo iz Velika rit Nositi Ime Shapewear Telo oblikovalec za Ženske Hi-pas Telo Oblikovalec Trebuh Nadzor Hlačne
Sredi pasu trebuh nadzor Obrabe, Funkcija
Spolnost No
Številka Modela BT036
Rit oblikovalec hlačke Struktura ponaredek Rit Dvigalo, spodnjice brez Hlačnic, Obleka, Perilo trebuh nadzor trebuh nadzor
Blagovna Znamka LAZAWG
Spol ŽENSKE
Dekoracijo NOBEN
Debelina STANDARD
Nadzor hlačke rit lifte, Primerni za Brezšivne spodnje perilo pripravljamo za hujšanje pasu in seksi ženska
Hujšanje shapewear telo oblikovalec slimColor poporodna hlačke plen push up dvignite Črna, Marelice
Stretchy visoko elastičen Material višina pasu velika rit Ženske,Lady,Dekle,ostpartum mama Najlon+Spandex+bombaž
Material Spandex
Nadzor Ravni Medij
Nespodobno Sliko No
Shapewear Nadzor Hlačke
Pas trener trebuh nadzor ime Izdelka LAZAWG perilo Hujšanje Telesa Oblikovalec Fajas telo oblikovalec brezšivne
Seksi rit Brezhibno shapewear Priložnost kot priložnostne obleke za stranko/prom/cocktail/poročne obleke ali oblek
Vrsta Tkanine DRES
Seksi hlačke velika rit Obrabe, funkcija

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni