Pozimi Toplo Rokavice Nepremočljiva Zaslon Na Dotik Rokavice Za Hladno Vreme Na Prostem, Smučanje, Kolesarjenje, Igranje Roke Toplejše

Nov izdelek

€2.84

€4.30

-33 %

Na zalogi

Oznake:

lutka 97 cm, dildo x7cm, primerih grda, evjf krono, drap 40x80, e40 lyrics, ding sijaj, bmw m oznak, dh nastavite fox

Bullet Točk:

1、Dihanje in Udobno: Kot uporabljamo dihanje nepremočljiva materiala, zato se rokavice so nepremočljiva in dihanje.Notranji runo naredi rokavice gladko in udobno nositi.

2、Vas Toplo: visoko kakovostnega bombaža, izolacija in notranja runo ohraniti svoje roke toplo učinkovito.100% vodotesno vstavljanje vrečke bo blok vaš dotik roke z vodo in vas toplo za dolgo časa.

3、Trajne in Odporne na Obrabo: trajne PU dlani lahko zagotavlja maksimalni oprijem.In nastavljiv sponke pašček za zapestje in vrvico zaprtje lahko prepreči sneg ali hladen zrak iz plazeče v.

4、Praktično Zapestje Traku: elastični pašček za zapestje se uporablja za enostavno nošenje in nastavljiv anti-izgubil zapestje trak preprečuje hladni zrak, ki pride v notranjost in ohranja roke toplo ves dan.

5、Široka Uporaba: Lahko se uporablja za hojo psa, jahanje, smučanje, boardanje, kolesarjenje, ribolov, pohodništvo, kolesarjenje, sankanje in druge zimske športe na prostem.

Značilnosti:

Toplo dlani in anti-slip, povečanje trenja.

Dodano žamet za zgostitev znotraj.

Nastavljiva zapestje del.

Specifikacije:

Ime: Zima Rokavice

Material: najlon + non-slip lepilo

Velikost(o): brezplačno velikost, 29 cm/11.42 v v dolžino 12 cm/4.72 v v širina

Seznam Vsebine:

1 Par Zima Rokavice

Številka Modela /
Vrsta Polno Prst
Spol Univerzalni
Poreklo CN(Izvora)
Material Najlon

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni