5~7inch VRG Pro 3D VR Očala za Navidezno Resničnost celozaslonskem Visual širokokotni VR Očala Polje Za 5 do 7 palčni Pametni Očala

Nov izdelek

€6.10

€8.02

-23 %

Na zalogi

Oznake:

seks igrače, vive, oculus quest 2 pašček, igra ps4, oculus prizadevanju tpu, quest 2, indeks vr, atago, ventil indeks vr celoten komplet, huawei nova 2 lite zaslon na dotik

5~7inch VRG Pro 3D VR Očala za Navidezno Resničnost celozaslonskem Visual širokokotni VR Očala Polje Za 5 do 7 palčni Pametni Očala

Kako izbrati VR očala?(Nakup Nasveti)

VRG Pro :velika in mala zaslon mobilne telefone, ki so na voljo,podpira 5~7 Palčni mobilni telefon.

K2 :evangelij kratkovidna uporabniki lahko nosite neposredno v 500 stopinj, ali pa se lahko neposredno gledali z očali. 1080P visoke ločljivosti, podporo 4K.podpora 4.5-6 palčni zaslon mobilnega telefona.VR Ročaj krmilnik: Prenosni Bluetooth daljinski upravljalnik, ki lahko visijo na ključnih verige, se lahko uporablja kot mobilni telefon, tablični računalnik samosprožilec, TV TV box daljinski upravljalnik, PC računalnik, daljinsko upravljanje, brezžični Bluetooth gamepad, brezžično miško, glasba nadzor, e-knjige strani obrača, video nadzor frekvenc, VR vlomilec, igre, itd., podpora Apple (iOS) sistem Android (Android) sistem, PC sistem

Značilnosti:

Izdelek je 3D očala združujejo gledanje filmov in igranje iger, ki se lahko spremeni mobilni telefon v kino /3D igre dvorani.Izdelka ni treba plačati.Dal telefon v VR očala, prenos 3D video, oranžna VR in drugih mobilni telefon igralcev za gledanje 3D filmov na spletu ali začasnega pomnilnika brezplačno.

Neodvisni objektiv prilagoditev, nastavljiva bunka za učenca razdaljo, ki je predmet oddaljenosti zvočnika, kratkovidna ljudi, ki so na voljo

Uporabiti ga je mogoče skupaj z ročico na izkušnje panoramski realistično 3D svetu

Izmenljive goba oči masko, mehke in udobne za nošenje, naravno fit, enostaven za čiščenje.

Svetlobno telo, ki na videz ni le preprosto ozračje, temveč tudi priročno za izvajanje.

Opis:

Barva: Črna

Material: PC

Model: VRG PRO

Glavne funkcije:

1. S snemljivo [velik zaslon, okvir], velik in majhen zaslon mobilne telefone, ki so na voljo (največjo podporo za 7 palčni zaslon mobilne telefone).

2. Z 120 stopnja širokokotni objektiv, potopitve je boljši.

Kratkovidnost v 3.800 stopinj si lahko ogledate s prostim oči

3.5~7 Palčni mobilni telefon je združljiv

4. Celoten zaslon vizije, nič več black box učinek, ko je gledanje filmov

Seznam vsebine:

1 X VR očala

1 X Očala krpo

1 X Ročni

Nov prihod--VRG PRO+

1. z Veliko Slušalke: VR očala z veliko slušalka zagotavlja veliko izkušenj.Kakovost zvoka je močan in stabilen, velik zaslon, okvir je snemljiv, velike in majhne zaslona telefonov so na voljo (največjo podporo 7 cm zaslon telefona).

2. Celozaslonskem Vizualno Doživetje: največja slika učinek in splošne izkušnje vam omogočajo, da uživate v čudovitih filmov, kot če bi sedeli pred zaslon gledališče.Ni črno-polje učinek, ko je gledanje filmov.

3. Uživajte v Visual Praznik: Obstajajo neodvisni nastavitev za učenca in 0-800° kratkovidnost prilagoditev, tako da uporabnikom z najboljšimi vidnega polja.Če nosiš očala, 0-800° kratkovidnost uporabnikom ni treba nositi še par očal.

4. Visoka prepustnost svetlobe v Optičnih Leč: modra-prevlečeni leče lahko učinkovito prepreči vpliv modre svetlobe, razpršene in avro, s čimer zagotavlja jasen 120° širokokotni vidnem polju in bolje potopitvijo.

5. Primerna za 5-7 Palčni Pametni: Ta par vizualne realnosti očala, ki je primerna za 5-7 palčni IOS in Android telefoni.Preprosto uživajte odlično zaslon čas.

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Material
Številka Modela vrg pro
Nastavite Vrsto Krmilniki Določa
Blagovna Znamka BUIANUWOD
3D Očala Tip Virtualna Realnost
Krmilniki No
Vse-v-enem Virtualne Realnosti Očala Da,
Vrata Priključek Za Slušalke
Združljivo Napravo PAMETNE telefone
Paket Da,
Bazne Postaje No
Feature4
Sanjarstvo Doživetje Čelada
Prikaz Številke NOBEN
feature2
Cbz No
Uporablja platformo
Fotoaparat No
Poreklo CN(Izvora)
Tip Senzorja 12
Vrsta Drugo
nov prihod VRG Pro+ slušalke gledališče različica
feature3
V realnem času Gradnje Zemljevid No
Feature1
Certificiranje CE
Snop Snop 1

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni