Nove Dolg Rokav Pozimi Majica s kratkimi rokavi Ženske Pismo Tiskanja Bombaža Ženske majice Jeseni Priložnostne Vrhovi Tees Dame Moda Ženska Tshirts

Nov izdelek

€10.14

€10.68

-5 %

Na zalogi

Oznake:

multimeter enota 125c, maska pm 25 dustproof, pošast lutke bloki, multimeter enota 210e, pošast uhani zavihek, dolgo obesek pandora, pošast obrti odraslih, multimeter enota 161e, dolgo obesek neclace

Proizvod Bolj

Velikost Grafikona

POMEMBNO: Spoštovani Kupec, prosimo, da ne izberete velikost S,M,L,XL,XXL, prosim izmerite svojo velikost in primerjati z zgoraj velikost grafikona.Če niste prepričani, kako izbrati, pls pokličite servis.

Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja o naših na voljo velikosti.

Zaradi luči, intenzivnost in drugi tehnični dejavniki, obstaja morda malo razlika med slike in izdelke.pls razumeti!!!

Predlog:

Ø Pls uporabo v Nakupovalni Voziček, da se mešani naročila.

Plačila:

Ø sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, Moneybooker, TT in Qiwi Denarnice.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Mednarodni Ladijski Promet:

Ø Smo ladje, za vašo Orgon.si plačilo naslov SAMO.Prosimo, potrdite, da pred plačilom

Ø Vsa naročila, bo ladja v roku 3-7 delovnih dni po plačilu

Ø Naša brezplačna dostava vključeni China post air mail.To traja približno 12-30days(ZDA,KALIFORNIJA,AVSTRALIJA,velika britanija).druge države, 20-60days.V Braziliji, potrebuje približno 50-100days.

Ø Za velike ali nujni nalogi, pls izberite EMS/DHL/UPS/Fedex/TNT Express za hitrejšo dostavo, ladijski promet pristojbina kaže na izbirno polje na strani košarico ali nas kontaktirajte za podrobnejše informacije o pošiljanju.

Ø Naša ladijski promet pristojbina ne vključuje nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Ø Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Trudimo se, najbolje, da poskrbite, da boste prejeli blago hitreje, ampak čas dostave je odvisen od Pošti ali Express podjetje, tako da pls, bodite potrpežljivi s dostava.

Vračilo In Vračilu:

Ø Vse izdelke, ki jih prodajajo, so v dobre kakovosti in pod strogimi pregled, preden so ladjo iz.

Ø Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 7 dni v originalni obrazec za zamenjavo ali denar nazaj.Kupci, ki so odgovorni za vrnitev ladijskega stroškov.

Ø Prosimo, da nas kontaktirate, preden boste vrnili.

Ø Če ste prejeli Poškodovan ali Napačno Elemente, pls obrnite na nas s slikami, po tem, ko smo ugotovili, vam bomo poslali pravilno predmete brezplačno.

Povratne informacije:

Ø Ugled je vse!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo za pomoč, da zapustijo "Pozitivni Feedback" in "5 kot Nalašč Zvezde" za nas, ko boste prejeli vaš predmetov in bomo naredili enako za vas.Hvala vnaprej!

Ø Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s transakcijo, pred odhodom koli povratnih informacij, prosimo, obrnite na nas in nam da priložnost, da bi našli rešitev.Hvala!

Vrsta Tkanine Broadcloth
Dekoracijo NOBEN
Rokav Dolžina(cm) Polno
Ovratnik O-Vratu
Slog Priložnostne
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela majica s kratkimi rokavi ženske
Oblačila Dolžina Redni
Vzorec Tipa Pismo
Sezona Pomlad/Jesen
dolžina rokav Dolg Rokav
Vrhovi Tip Tees
Postavka Vrsta vrhovi
Priljubljen element Tiskanje
Rokav Slog Redni
Spol ŽENSKE
Blagovna Znamka CBUCYI
Material Lycra
Tkanine Bombaž

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni