Brezplačna Dostava 450 G 3 mm češka Semena Distančnik Kroglice Namakanje silve kroglice murano stekleni biseri za nakit, izdelava DIY Pick 21 Barv

Nov izdelek

€12.12

€15.54

-22 %

Na zalogi

Oznake:

toho noge, majhna semena noge, lesk stekla semena kroglice, noge stekla, nassboro noge, veliko veliko odprtino kroglice, 6 mm, semena kroglice, stekla murano, eos kandi kroglice, veliko murano stekleni biseri

Opis Izdelka

Brezplačna Dostava 450 G 3 mm češka Semena Distančnik Kroglice Namakanje silve kroglice murano stekleni biseri za nakit, izdelava DIY Pick 21 Barv

• Izdelek, Material: Steklo

• Velikost (Cca):3 mm

• Barva: 21 barv za svojo izbiro , slike prikazujejo .prosimo, izberite vam je všeč!

• Količina: 1 Vreča (O 14000PCS--15000PCS)

• Teža: Približno 450grams

• Paket vključuje: Steklo Semena Distančnik Kroglice x 1 vrečko

• Opomba: Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Barva za vsako serijo izdelkov bo malo barve, prosimo za razumevanje.Hvala!

• Lahko se uporablja za izdelavo nakita, za šivanje oblačil, lepota čevlji, ples, oblačila, ples trebuh obleke, poročne obleke, itd.barva in več.So lepe ženske dnevno diy potrebne materiale.

Predstavitev izdelkov

Barva izdelka

Barva 01

Barva 02

Barva 03

Barva 04

Barva 05

Barva 06

Barva 07

Barva 08

Barva 09

Barva 10

Barva 11

Barva 12

Barva 13

Barve 14

Barva 15

Barve 16

Barva 17

Barve 18

Barva 19

Barva 20

Barva 21

Dostava

Izdelki bodo poslani v roku 7 delovnih dni po plačilu.

Vsi naši izdelki bodo poslani v kupca zagotoviti naslov, prosimo, potrdite vaš naslov za plačilo.

• Mi ladje po EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, China Post, EPACK všeč.Včasih, bomo izbrali drugega ladijski promet glede na državo po meri stanje.

• Običajno traja približno 7-20 dni prejeti naročilo (predvsem v 7-15 dni; če je počasen, boste prejeli v mesecu), dejansko je to odvisno onpostal proces.Če ste v Italiji, Španiji, Južni Ameriki in na Bližnjem Vzhodu, ki bo trajala več kot 30 dni, ali celo več.

• Upoštevajte, da so dobavni roki se lahko razlikujejo, zlasti v konicah.Včasih traja nekaj časa, drugi razlogi, zaradi lokalnih odpremi zamude ali.Prosimo, dovolite dovolj časa za dobavo in stik z nami, če niste prejeli zdravila.

Uvoznih dajatev

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v ceno proizvoda ali ladijskega prometa v notranjosti.Te stroške plača kupec.

• Ste recommded s svojim carinski kontroli tem, da prepoznavanje teh dodatnih stroškov, bo pred nakupom.

• Preden se prijavite za parcelo, prosimo, potrdite, da se zagotovi, da izdelki, ki so na parceli, ali poškodovanje med prevozom.Če je odgovor da, prosimo, zavrne prijavo.Je lahko nekdo ukradel blaga od parceli.Ste se šteje, da so sprejeli pravi izdelek, tako dolgo, kot ste se prijavili za parcelo.

Vračilo kupnine

Mi lahko zagotovi povračilo denarja, in zahtevo za vračilo v roku 14 dni od prejema zahteve samo, da se vrnete pod enakimi pogoji po prejemu pošiljke, in projekt kot.

Nudimo 100% vračilo če blago prispe pred slabo, kar morate storiti je, da nam s jasne fotografije pokazati zlom.Pod je poškodovan in mora biti zaznan v 7 dneh po prejemu pošiljke.

Povratne informacije

Če imate nekaj težav z barvo, velikost, kakovost ali drugih,prosim stik z nami prosto, preden ste nam nevtralno/negativne povratne informacije.Najlepša hvala.

• Mi bo pustil Pozitivne Povratne informacije po prejemu plačila.Mi je toplo, kot da vam zadovoljijo rešitev.Če ti je všeč, toplo pričakuje pet zvezd povratne informacije.Bomo težje delo, da vam zadovoljijo storitev.

Postavka Obliko Okroglo Obliko
Številka Modela GYMZ-3-450
Material Steklo
Fine ali Moda Moda
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Postavka Vrsta Biseri
Zunanji Premer 3mm
Element Teža 450g

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni