SC UPC Hitro Priključkov FTTH Orodje za Hladno Priključek Orodje svjetlovodni Hitro Connnector 53mm

Nov izdelek

€66.73

€101.11

-34 %

Na zalogi

Oznake:

esc250d, fiber conector lc apc, 100 hitro conector apc, priključek svjetlovodni, ftth orodje, fiber patchcord, hitro priključek apc huawei, conector upc, svjetlovodni sfp, 2 jedro fiber optic cable

debelo SC UPC Hitro Priključek Single-Mode Priključkov FTTH Orodje za Hladno

Priključek Orodje svjetlovodni Hitro Connnector 53mm

Opis

Hitro Sestavljanje Priključek (imenovan tudi "Ne-poljski Connector" , "Pre-poljski Priključek" ali " Fast Connector ") je enostaven za namestitev naprave.No orodje ali orodje ni potrebno.To je univerzalno za 250um /900um / 2,0 mm / 3.0 mm / Ploščati Kabel.

to je bil zasnovan za hitro prekinitev s pre-polished priključek.Uporaba V groove tehnologije, ne zahteva epoksi.S prozorno telo, povezovanje rezultate si lahko ogledate s Vlaken Checker takoj.To je idealna rešitev, bodisi za zunaj obrata ali v notranjosti stavb.Optično Omrežje Hitro Priključek 1.Preprosta konstrukcija 2.Prihranite čas 3.Nizko vstavljanja izgubo.Funkcija 1. Na podlagi vstavljiv non-preset cev tehnologija 2. Natančnost keramične komponente z koaksialni self centriranje, Odlične in trajne optični premoženja, 3. Optični ustreza aksialno v elastična način in se izogiba popolnoma napačnih priklop 4. Triple vpenjanje s prostim vlaknin, tesen rezerve in kabel, itd., lahko se uporablja kot patchcord 5. High on-line natezno trdnostjo Optični Hitro Priključek po zaključku, vedno povezovanje v okviru, ki velja od kabli in risanje. 6. Integrirano varstvo ohišje prenesejo težkih uporabnik okolje. 7. Neposredno connectable z ONU brez optičnih vtičnico, ki zmanjšuje FTTH stroškov. 8. Visoka stopnja uspešnosti in preprostosti v namestitev s povprečno preplete času, 100 sec 9. Nižja poraba za navado, ki dela in delovnega okolja razpis za graditelja. 10. Vidna Namestitev kakovosti; neodvisen od vseh do konca vir svetlobe in posebno napravo, ki izpolnjuje kabli gradnje v vsakem izrastek način.

Specifikacija

POSTAVKA

Tehnični Parametri

Primerno za

3.1 x 2,0 mm Spustite kabel

Optični premer

125µm ( 657A & 657B )

Tesen rezerve premer

250µm

Fiber način

En način

Čas delovanja

O 100s(brez vlaken cut)

Vstavite izgubo

≤ 0.3 dB(1310nm & 1550nm)

Vrnitev izgubo

≥40dB

Pritrdilni moč gola vlaken

>5 N

Pritrdilni moč gola vlaken imetnika

>10 N

Natezna trdnost

>50 N

Uporaba temperature

-40~+80°C

On-line natezna trdnost (20 N)

IL ≤ 0.2 dB RL ≤ 5dB

Mehanska vzdržljivost (500-krat)

IL ≤ 0.2 dB RL ≤ 5dB Drop-off test (drop-off višina 4m, enkrat na smer, v celoti 3-krat)

IL ≤ 0.2 dB RL ≤ 5dB

Vlakna Tipa En Način
Združljiv TP-link
Postavka Dolžina 1m
Tip Konektorja SC/UPC
Velikost 33X45X38
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka AUA
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela SC UPC Hitro Priključek

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni