Sjcam Original Accessories 30 M pod vodo Vodotesno Ohišje Ohišje Ohišje /Potapljanje Polje Za SJ10 Pro delovanje Fotoaparata Dodatki

Nov izdelek

€9.03

Na zalogi

Oznake:

sj10, action cam glavo, drift duh, Sejo, rov, plošča sjcam sj8 pro, sjcam sj9 pro kamere, lomega fotoaparat ohišje, action cam, podvodni video pladenj

100% sjcam Original Accessories 30 M pod vodo Vodotesno Ohišje Ohišje Ohišje /Shell /Polje Za SJ10 Pro SJ10 delovanje Fotoaparata Dodatki

Paket Vključuje

1 x Vodoodporno Ohišje

Dostava

Bomo poslali paket v 2-3 delovnih Dni za vašega naročila.

Za Združene države amerike, smo običajno ladja s pomočjo Epacket.

V Drugih Državah, smo običajno ladja s Chia Air Mail.

I f vaše naročilo količina, ki je velika ali želite dostave hitreje, predlagamo, da se odločite DHL express.Vsi prihajajo s Številko za Sledenje.

Opomba: Smo samo pošljite na naslov v vrstnem redu.Kupec, ki bodo odgovorni za vse davke, carine in druge dajatve, ustvarjene v kupca državo!Garancijo nudimo enoletno Garancijo za vse proizvode, navedene.Če prejmete defectve eno, da se lahko vrnejo v roku 10 dni po tem, ko ste se prijavili na paket.

Prosimo, lahko opazil, da se vrne element, ki mora biti v originalni pogoji in naj kupec golimi povratni ladijski promet pristojbina.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije bodo naši najboljši zameno za to, da vam služi.Če se počutite zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nam svoje pozitivne povratne informacije.Vaše povratne informacije bodo zelo cenjeni in nam bo pomagalo, da vam lahko bolje.

Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami nas kontaktirajte, preden boste predloži negativne povratne informacije.Ko je problem poročali, vse naše štabi bo poskušal najbolje, da vam pomagajo ven težave prišlo.Hvala vam za vaše razumevanje.

Blagovna Znamka clownfish
Uporaba Za SJ10
Poreklo CN(Izvora)
Snop Snop 1
Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke Sjcam
Številka Modela sj10
Vrsta Vodotesno Ohišje
Material PVC

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni