2021 Božič Talna Obloga Santa Claus Preproga Preproga Vesel Božič Dekor Za Dom Snežaka Talna Obloga Božič Preproga Novo Leto

Nov izdelek

€3.05

€4.23

-27 %

Na zalogi

Oznake:

božič vrata obešalnik, Nova, novo leto obesek, preprogo, christma ornament, vrata mat, santa claus snežaka, božič vrata mat, preproga na prostem, neon santa claus

Bullet Točk: 1、Funkcionalnost in Moda: Ta ljubek zamenljivi sezonsko zaprtih prostorih/na prostem počitnice preprogo pozdravlja stilsko gostov ta Božič.

2、Trajne Uporabe: Božično mat je neverjetno vzdržljiv, zelo primerna za visoko prometnih področij, in toplo pozdravljam vse tiste, ki vstop v vaš dom.

3、Enostaven za Čiščenje: osredotočeni Smo na trajnosti in stil!Enostavno čiščenje z milom in vodo.

4、Non-slip in Stabilna: Naše dobrodošli mat je naravni ekološki izdelek.Vsak mat je reciklirane gume podlage za zagotavljanje stabilnosti za non-zdrsa oprijem.

5、Lepa Kot Darilo: Z veliko modelov, da izberejo, boste zagotovo našli idealno in edinstveno naselje darilo za nove sosede ali stare prijatelje.

Specifikacija:

Velikost(o): M(40*60 cm/15.75*23.62 v), L(50*80 cm/19.69*31.50 v)

Teža: M(o 105g), L(približno 150 g)

Seznam Vsebine:

1*Talna Obloga

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Številka Modela božič talna obloga
Vrsta Debelo No
Pakiranje No Darilo Polje
Poreklo CN(Izvora)
Nastavite Vrsto No
Velikost M(40*60cm/15.75*23.62in), L(50*80cm/19.69*31.50in)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni