Tuya Zigbee Hub Prehod Mostu, Zigbee Vrat Senzor / Temperatura Vlažnost Senzor / Zigbe PIR Senzor Gibanja Smart App Življenje

Nov izdelek

€12.32

€17.60

-30 %

Na zalogi

Oznake:

vrata smart, eu zigbee plug, stikalo tuya, hue most žarnica, tuay zigbee hub, smartthings vrat senzor, dolgo smart temperature, tuya zigbee, zigbee, heiman zigbee senzor gibanja

Tuya Zigbee Home Security Kit

Tuya Zigbee Vozlišče (Gateway ali Most) je srce pametni dom, ki vam omogoča, da na daljavo upravljate različne ZigBee naprav in senzorjev za spremljanje in nadzor doma, in vam omogoča, da ustvarite pametne prizorov, da bi Wi-Fi in ZigBee pametne naprave komunicirajo za dostop do okrasiti dom in nadzor nad njimi, vse z uporabo tuya/smart življenje APP.

ZigBee senzor gibanja je izredno priročen pametno napravo za dajanje kjerkoli v vašem domu za zaznavanje gibanja in sprožijo alarmi.

ZigBee temperature in vlažnosti, senzor lahko neopazno delo z ZigBee središče za sledenje in beleženje temperature in vlažnosti spremembe v vašem domu, kar je vse v realnem času branja je mogoče preveriti na eWeLink APP.

ZigBee vrata/okno senzor, se lahko dajo na vaša vrata ali okno, da ti povem, s opozorilo, obvestilo, če vaša vrata ali okno, je odprta ali zaprta, dodajanje dodatno plast varnosti vašega doma.

Združljivost Vsi Združljivi
Brezžični standard Zigbee 3.0, 2.4 G Wifi
APP Ime Tuya/Smart Življenje
Članice Zbora Ready-to-Go
Fotoaparat Opremljen No
Blagovna Znamka weten
Številka Modela Tuya Zigbee Hub
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni