T con Odbor BN41-01947 BN41-01947A 13Y_SHARP_120_TCON za Samsung ...itd. Zamenjava Odbor Originalni Izdelek Brezplačna Dostava

Nov izdelek

€40.69

€81.38

-50 %

Na zalogi

Oznake:

filter sharp, digital analogni avdio pretvornik digitalni, analot digitalni audio converter, odbor samsung tv, sharp tv, tcon, cpwbx runtk, agm zaslon, telefon s30, lg tcon

T:T con Odbor BN41-01947 BN41-01947A 13Y_SHARP_120_TCON za Samsung ...itd.Zamenjava Odbor Originalni Izdelek Brezplačna Dostava

Spoštovani kupec:

Lep dan!!Dobrodošli na moji trgovini,Prosimo, kontaktirajte me, če srečaš kakšno vprašanje,bom poskusil moje najbolje, da prepričajo.

Smo specializirano T-con odbora in drugih elektronskih izdelkov.Imamo lastno tovarno in veliko število T-con plošče za prodajo, prosimo, kontaktirajte me, kaj je model, ki ga želite, in jaz vam bom dal najboljšo ceno.Imamo tisoče T-con odbor modeli na zalogi, vendar mi smo nezmožen za predstavitev vseh izdelkov, ki tukaj.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate tehnična vprašanja ali pomisleke v zvezi z našimi izdelki in naročanje.Najlepša hvala.

Fotografije prikazujejo

plačilo :

1.Vam bomo poslali na naročila v roku 1-3 dni po potrditvi plačila.

2.Izbirate lahko DHL/TNT za hitra dostava

Pred nakupom postavke,Prosimo, upoštevajte:

1. Prosimo, poskrbite, da bo odbor modeli in pralni modelov.

2 .Imamo 100% preizkušen, enega po enega, preden odpremo .Če izdelek napako med ladijskega prometa, prosimo, da nas obvesti takoj, ko bo vaš prejeli.

3. Naši izdelki so dober izgled in funkcijo .Vi lahko postavite vaše naročilo s 100% zanesljivosti.Obljubim, da vsi moji izdelki delujejo!!!

4. Ne glede na vrsto TV, tako dolgo, kot je T-con odbor je model in velikost pravilno ,Je lahko združljiva.

5. Ne odpirajte spora, ker izdelek, ki je stara.Imamo podroben opis.Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne, da, da, in se izognili, ki povzročajo nepotrebne spore.Hvala!

6. Del izdelka, ki je nov in izviren, v primeru zalog, ki so nove zalogi, vam bomo poslali vse nove izdelke, če se v primeru novega parka razprodana, bomo poslali starih izdelkov.Delujejo popolnoma enako!Nobene razlike!

7. Izdelki so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo pomoč Strankam .V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta.

Vrsta Zamenjava Odbor
Združljivo Avdio In Video Oprema Slog Prikaz Opreme
Model 2 13Y_SHARP_120_TCON
Dimenzije (Šxvxg)) 000
Model BN41-01947
Teža 0.2
Številka Modela TCON Odbor
Model1 BN41-01947A
Snop Snop 2
1 Original izdelek
Paket Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni