HAWEEL Univerzalno ABS + silikagel Namizno Držalo Multi-Angle Namizno Stojalo Za 3,5-11 inch Mobilni Telefon & Tablični računalnik

Nov izdelek

€5.01

€5.97

-16 %

Na zalogi

Oznake:

spartak nosilec za telefon, veliko držalo za mobilni telefon, živali nosilec za telefon, povoj nosilec za telefon, mobilni telefon, držalo za aktivno, stalni mobilni telefon, bv nosilec za telefon, ford ka mobilni telefon, držalo, zložljivi krog mobilni telefon, držalo, samodejna prilagoditev mobilni telefon, držalo

1. Uporablja 3,5-11 inch mobilni telefon in tablični računalnik.

2. Visoko kakovostne ABS + silikagel materiala, trajno držalo za telefon ali tablični računalnik.

3. Lepe izdelave.

4. Ergonomska vidnega kota, kot nalašč gledal z multi kota prilagoditev.

5. Zaščitite svoje naprave iz dnevne praskami in drsna, ohraniti svojo mizo lepo in privlačno.

6. Trak navijalec.

Splošni Material Silikon, ABS Velikost 9.5*8.5*2.1 cm

Podrobnosti Čas Dostave Meri Dajatve in DDV 3-7 Delovnih Dni, Da 15-50 Clader Dni Verjetnostna 15-60 Delovnih Dneh Verjetnostna 15-60 Delovnih Dneh Verjetnostna 20-60 Delovnih Dneh Verjetnostna 1. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, brezplačno pošiljanje, je lahko samo sledi na Kitajskem, vendar ne podrobno sledenje podatkov v vaši državi. 2. Če dostave datum bo konec in imate še vedno ne morete prejemati vaša parcela se,prosimo, obrnite na nas in mi bomo podaljša čas dostave 10-25 dni.Če se še vedno ne morete prejemati vaša parcela v 10 dneh, pls obrnite na nas. 3. Če želite registrirane način dostave, prosimo, izberite China Post Air Mail, ki stane $2.

1. Prosimo, navedite video ali sliko, če naši izdelki so težave s kakovostjo po prejemu pošiljke v roku 7 dni.Lahko delež spletno povezavo. 2. Izdelek lahko ne delujejo dobro s problemom kakovosti po prejemu s 7 dni.Lahko nudimo zamenjava ali vračilo kupnine če je nove izdelke.Bomo plačati pristojbino za vračanje.In pristojbine za pošiljanje nazaj, da nas bo kupce. 3. Nudimo brezplačno vzdrževanje za vse izdelke, [Razen dodatki, darila in umetnih prekine (npr. zlomljena zaslon, posodobitev na novo različico sistema .itd)].Vrnitev in nazaj, ladijski promet pristojbina se plača kupci.Obvestilo: prosim, ne pocijepati kakovost garancija etiketi.Ali mi ne bo ponudil nobene garancije storitev.

1. Vsak kupec, ki nam dajejo popolno 5 zvezdic povratne informacije dobite $5 kuponov (dopust masaža v naslednjem vrstnem redu.Ne uporablja promocijskih izdelkov) 2. Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave.bomo poskušali naši moči, da reši problem.Upamo, da so dolgoročno sodelovanje z vami.Opomba: Če se odločite, da, pomeni, da se strinjate ti zgoraj Obvestila.Hvala.

Polnilnik Da,
Številka Modela IP7G7854B
Uporaba mizo
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Material Plastični
Blagovna Znamka haweel

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni