Iskra Letnik Poročno Obleko Čipke Sequined Vestido de Noiva Princesa Nevesta Obleke 2018 off Ramen Meri Poročnih Oblek

Nov izdelek

€122.69

€163.59

-25 %

Na zalogi

Oznake:

perilo komplet moški pade, ustnice odbijača za bmw e60, kolk stol v najem nj, iz steklenih vlaken, umetnosti doma, dolgo sladko puloverji, sklop hladilnega telesa 30mm vape, dolgo kopalke kos, kako postaviti septum obroč, instant kave 2015

Opis izdelka Iskra Letnik Poročno Obleko Čipke Sequined Vestido de Noiva Princesa Nevesta Obleke 2018 off Ramen Meri Poročnih Oblek

Standardna Velikost Kart:

Če je velikost je daleč standardnih velikosti , vas lahko prosimo, izberite vse standardne velikosti ob naročilu, potem napišite meritve podrobnosti v okence za sporočilo ob plačilu.Merjenje je zelo pomembna za izdelavo obleko,zato jih je treba preveriti vaše meritve (vključno s prsi ,pas,kolka,ramena na tla,heigth čevljev ekt)jasno .Prav tako lahko pustite svoje meritev z e-pošto ali klepet z našo prodajalec na spletu.

Velikost Kart

Preverite Color Charts , izberite barvo, ki vam je všeč , nato pa pustimo barvo število

Čas Poštnine

Zadovoljstvo strank, Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Dostava

Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite.

Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka .Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

Nadomestilo Politike

Prosimo, da potrdite svoje naročilo (desno velikost, barvo, slog) premislite, preden se odločite, da boste oddati naročila.Vsa naročila se obdelujejo po vaši potrditvi naročila, in trudimo se, da najbolje zadovoljijo vse stranke. 1. Vrnitev --vljudno Prosim, da nas kontaktirate za vrnitev na prvi roku 7 dni po prejemu izdelka.Potem lahko pogovorite se z nami o vprašanjih, ki jih imajo. 90% časa smo sposobni rešiti problem s tem, tehnične podpore, ne da bi vam bilo za pošiljanje ničesar nazaj. --Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju, kot je bila poslana, ni bila spremenjena, in ni bila rabljena.

Obvestilo Opremo:obleka ne vključujejo drugo dodatno opremo,kot so poročni veil,rokavice,itd v slike, Različne Barve:Računalniški zasloni so kromatične aberacije,še posebej med CRT in LCD Meritve:Plese najdejo lokalne meri, da vam pomaga posneti meritve Povratnih informacij, Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Prosimo, konča na spletu, in pustite nam pozitivne povratne informacije .Bomo poskušali naše najboljše, da uspete 5 zvezdic .Vse težave, vas prosimo, stik z nami, preden vaš negativne povratne informacije.

Zgrajena v Modrc Da,
Vlak NOBEN
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
vintage poročno obleko Poročna Obleka Čipke
Slike Dejanske Da,
Pasu imperij
Izrez Ljubica
Šivanje Čas 7-20 Dni
Modni Element letnik
vestido de noiva princesa Princesa Nevesta Obleke
Rokav Slog Off Ramo
Dekoracijo Appliques
Velikost preverite velikosti kart
haljo de mariee Gelinlik
Za Nosečnice No
barve preverite barvo karte
Blagovna Znamka KS Mi Unshakenes
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Nevesta Obleke 2018 Po Meri Narejene Poročnih Oblek
Nazaj Design Čipke
Silhueta Žogo Obleke
Čas Dostave 3-15 dni
Poročno Obleko Tkanine Til
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Zlato Čipke Poročno Obleko abiti da sposa
Številka Modela P308

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni