Osvetlitev Uro Meter merilnik vrtljajev Za 2&4 Kap plinski Motor JET SKI UTV ATV motorne sani Generator Kosilnico Pit bike izvenkrmni MARINE

Nov izdelek

€24.28

€32.80

-25 %

Na zalogi

Oznake:

klasičen motocikel digitalni merilnik hitrosti, moto tahometer, paramotor deli, 2 kap digitalni merilnik vrtljajev, parsun tahometer čoln, ers, auto uro meter, jetski yamaha, jet ski, jet ski sea doo

Runleader s ponosom predstavlja novo RL-HM035R Digitalni Ozadja Večfunkcijsko Tach/Uro meter.Deluje lahko na vsakem 2 ali 4 kap plinski motor do 8 valjev.Ima zmogljiv timing sistem, RPM sistemom za merjenje, kot tudi nekatere druge edinstvene funkcije design.

Časovni Sistem, Vključno z : zbiranjem skupno vodenje ur TOT , snemanje delno teče čas SLUŽBO ,vzdrževanje časovnik lahko nastavite svobodno 0-200 ur SVC , itd.

Vrt. / MIN Merilni Sistem, Vključno z :merjenje motor je trenutno vrt. / MIN ,snemanje in ogled motorja, MAX, MIN in nastavitev prekoračitev hitrosti opozorilo funkcijo refresh rate lahko nastavite za 0,5 S ali 1S,itd.

Edinstven Design, Vključno z : enostavno nameščena zamenljiva baterija CR2032,podatke, ki so shranjeni samodejno po zamenjavi baterije,zeleno osvetlitvijo velik LCD design,vodotesna Stopnje IP65,itd.

Poleg tega izdelkov, ki so dobili CE in ROHS certifikat.To je patent tako na Kitajskem in v Združenih državah amerike .

To tach uro meter snemanje bencinskim motorjem je skupno vodenje ur in delno času ga dobili za indukcijo iz svečko kabel.

Uro meter kaže, skupaj ur in delno času nabralo.Delno čas, si lahko ogledate in ponastavite s pritiskom gumb.

Bencinski motor zahteva vzdrževanje ob pravem času, tako, da zagotavljajo dobro delovanje.

V SVC funkcijo merilnik vrtljajev je spomnil, ob pravem času.Ta čas se lahko nastavi uporabnik.To je super uro meter ali timer.

Je tach uro merilnik prikazuje trenutno RPM je, ko motor teče.Časovna natančnost je 10RPM.

V primerjavi z merilnik vrtljajev z kazalec, ki jih prikazuje vrt. / MIN bolj natančno.Kaj je bolj izrazite, da je tach uro merilnik omogoča snemanje motor MAX MIN v ko delovno obdobje.

Kako visoko vrt. / MIN, bo povzročila poškodbo motorja, ki temelji na blagovno znamko motorja.Različne blagovne znamke, različnih omejeno vrt. / MIN. (na primer HA motor yamaha motor ktm motor) Dolgo časa, visoko-RPM bo motorja poškodovan.Kako pomembno je, da se spomnite visoko vrt. / MIN!To tach uro meter lahko nastavite čez vrt. / MIN opozorilo za uporabnike.

ize:14.0000 pt; mso-font-spodsekavanje:1.0000 pt; " > MAX MIN v ko delovno obdobje.

To se lahko uporabijo, na vrhu merilnik vrtljajev na različnih motorjev in strojev.To je idealna rev števec za Paramotors, mikrolahka letala, ladijskih Motorjev - Inboards in Izvenkrmni.

Uporabite tudi za Črpalke, Generatorje, Mowesr, Model Plovila, Motorna Kolesa, Skuterji, Čistila in Žage.

To tach uro meter uporabite več odličnih materialov, ima polno ogled, ki naj uporabnik vidi na zaslonu jasnejši v različnih zornih kotov.

To tach uro meter, ne potrebuje dodatnega napajanja.Ima notranjo baterijo in baterijo je mogoče zamenjati.

Bodo podatki samodejno shranijo, ko zamenjate baterijo.To ima daljšo življenjsko dobo kot tach uro, barometer), ki so baterije, ki je ni mogoče nadomestiti.

.

Ta merilnik se lahko namesti na 3 načine

1. Namestitev s 3M nalepke.( vključene)

2. Namestite z vijaki.(vključene)

3. Namestite z uro meter pritrdilne sponke. (niso vključene)

Kliknite spodnjo povezavo za nakup uro meter nosilec.

O Nakupu

1. Lahko kupite neposredno s klikom na platformi.

2. Popust pospeševanja prodaje bo potekal neredno na platformo.Dodate lahko naši trgovini Moj Najljubši Trgovin.

3. Če potrebujete obvestilo vnaprej ali vas spomnil na ta dan o promocijskih aktivnosti, prosim, pustite nam sporočilo.Vas bomo obvestili v obdobju promocijske aktivnosti.

4. Če kupite več kot en kos naenkrat, lahko izberete ustrezen izdelek povezavo ali stik z našim Servisnim centrom.Popust bodo imeli zelo kmalu.

5. Če ste trgovec, nam lahko pošljete sporočilo ali stik z našim Servisnim centrom, dobro ceno in novih izdelkov predloge, ki bodo imeli.

O Plačilu

1. Sprejemamo plačila s Alipay.

2. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

3. Če ne morete prevzem takoj, ko se dražba konča, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačilo.Prijazno svetovali, da bodite kmalu, tako da bomo lahko poskrbeli za pošiljke v najkrajšem možnem času.

O Ladijski

1. Dostava po celem svetu(Razen v nekaterih državah).Običajno bo trajalo, 7-22 delovnih dni, da pridejo(Sat. & Sun. & Praznik, so izključene.)

2. Predmeti so na splošno se pošiljajo iz z 1-3 delovni dan po plačilu je bil izpraznjen (Sat. & Sun. & Praznik, so izključene.)

3. Davkov in dajatev, niso vključene v postavko cena dostava ali polnjenje.te stroške kupca odgovornost.

4. Opomba: upamo, da prispe na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od logistike podjetje in lokalno vreme, carinski/dolžnosti, poštnina, upam, da si razumevanje.

Ime Modela RL-HM035R
Element Širina 3.5cm
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Vrsta Materiala ABS
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Dolžina 6.7cm
Blagovna Znamka runleader
Postavka Višina 1.8cm
Element Teža 100kg
Posebne Funkcije Vzdrževanje in zamenjavo olja opomnik storitev

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni