960 Kilometrov TV Zraka v Zaprtih prostorih Dopolniti Digitalni HDTV Antena 4K TV 1080p

Nov izdelek

€8.91

€10.74

-17 %

Na zalogi

Oznake:

antena jasno, tv, radio antena, antene wifi rotatorne, antena tnt, antena tv, antena zaprtih tv, smart tv, antena tv, telefon, opozorilo sleparstvo, 4gang

Opis Izdelka:

Super Tanke Zaprtih HDTV Antena: Naše Super Tanek Antena je posebej zasnovan za sprejem digitalne over-the-air (OTA) TV oddaj iz vse vaše lokalne televizijske postaje.Zato nikoli ne bodite izjemno dragi, kabelska ali satelitska pristojbine znova in dobili vse svoje lokalne postaje na kristalno jasno, kakovost, popolnoma brezplačno.

Značilnosti:

1.Brezplačno Polno H D Kanalov, - Z 2019 Visoko Kakovost Nova Generacija Zračnih človek lahko znebiti visokih pristojbin za gledanje digitalne TV.To Posadke, ki je združljiv s TV pretvornik škatle in na stotine digitalni televizorji/4K Ultra hd (4K UHD) Televizorji, kot je za ABC,za CBS,za NBC,za PBC,vključno z lokalnimi novicami, otrok in šport, vremenska napoved, risanke in izobraževalne programe, itd.Enostavno in brezplačno orodje za življenje, za sprejem kanalov brez mesečni račun.

2.Ultra-Tanek/Enostaven Za Uporabo - TV Antena lahka kot pero, vam omogoča, da ga postavite kamorkoli in brez moči.Z edinstveno plastično lupino in srebro blatom, uvoženih iz ZDA,vse dodatke, ki so vse čistega bakra za zagotovitev stik svoboden.HDTV digitalni antene z za 16,5 ft koaksialnih kabelskih, Ojačevalnik Signala Booster,Rezervnih 3m Nalepke.Namestitev je vetrič s samo 3 korakih: razvitje,ga vklopite in skeniranje kanalov.Lahko jo postavite visoko na okno (priporočeno).

3.Nadgradili Ojačevalnik/960 KILOMETROV Dolge razdalje, - sprejem tega HDTV Posadke, ki je optimiziran za najbolj resonable pogoj, ki je vključeno snemljivo Ojačevalnik, da prenaša signale v maxmal 960 kilometrov območju.ki pridobijo ojačevalnik je na splošno višje od 2-4DB.

Prejemanje tem zraku lahko trdili, da se Najnovejše Tehnologije, v letu 2019,ki sprejema upgrated 5-10% od prejšnje različice.

4.Celotno H D Kristalno Jasno, TV/2019 NOV DESIGN, ki Je nov, okolju prijazen zaviralci gorenja PC mehkega materiala in visoko zmogljivih ultra-tanek design vlago in zaščito naše zaprtih HDTV iz Zraka.Naše smart TV antena sprejme nadgrajeno 2019 Ojačevalnik Signala Booster z vgrajeno Smart Čipu IC, Naslednja generacija/Crystal Clear Filter Tehnologijo prenaša signale v 960 kilometrov območju.Nova tehnologija filtri iz mobilnega in FM signalov, ki izhajajo iz jasne slike, nizko stopnjo hrupa.

Notranji HDTV Antena Značilnosti:

1.Odličen sprejem na vse FM/VHF/UHF kanalov.

2.Lahko varno naslikal ujemajo z vsako notranjo opremo, ki ne vpliva na recepciji ali posledično izgubo signala.

3.Super mehka, unobtrusively tanka in močna sprejem zmogljivosti, da ta antena top izbira za vsak dom.

Hišna TV Antena Specifikacije:

Frekvenčno območje:47-230MHz,470-862MHz

Prejemanje obseg:FM/VHF/UHF

Pridobili:28dB

Izhodni Nivo:100dBμ

Impedanca:75Ω

Hrup slika:≤3dB

Pakiranje velikost:33x23cm/12.99x9.05in

Teža:160 g

Prosimo, Upoštevajte,:

1.Za flatscreen HDTVs, prosimo, preverite TV ročno, da preverite, ali TELEVIZOR ima vgrajen sprejemnik za sprejem over-the-air oddaja, in poskrbite, da ta sprejemnik lahko sprejema H D signali, ali pa jih ne bo mogel sprejeti in gledal H D kanalov.

2.Retune vašega TV-ja in/ali digitalno polje, od časa do časa, da se zagotovi sprejemanje vseh razpoložljivih storitev.Retuning traja le nekaj minut pomočjo daljinskega upravljalnika.

3.Kakovost signala določa kakovost slike in koliko kanalov, lahko prejmete.Ko boste prejeli antena, trnek do vašega TV, in poskusite premikanje okoli vašega doma, da bi našli umestitev najboljši signal.Morda boste presenečeni, koliko H D kanalov, lahko prejmete!

3.To je ojačanim anteno.Če signal ni mogoče prejemati, kadar uporabljate zunanji ojačevalnik, odstranite ojačevalnik in poskusite znova.V nekaterih primerih ojačevalnik lahko povzroči self-nihanje.

Nastavite Vodniki:

1. korak:Priključite konec pritrjen koaksialni kabel ANT/V priključek na hrbtni strani TELEVIZORJA ali Digitalni Pretvornik Polje, Priključite USV priključite v vrata USB na TELEVIZOR ali Digitalni Pretvornik Polje.

Korak 2:ročni antene, blizu okna, ga postavite vodoravno ali navpično.

Korak 3:na TV ali STB je nastavitvenem meniju nastavite sprejemnik način za "Antena" ali "Zrak" za podrobnejša navodila, prosimo, obrnite se na svojega TV navodila za uporabo.

Korak 4:V TV-ja ali STB je nastavitvenem meniju nastavite TV, da se "scan" za kanale.Ta je včasih lahko navedena kot auto-program, auto-scan, iskanje postaj ali skeniranje kanalov.Posvetujte TV ročno ali podrobna navodila.

5. korak:Če je prejemanje občasnih, poskusite premikanje anteno na drugo lokacijo in rescanning TV do optimalnega položaja je našel

Korak 6:Popravek antene na optimalni položaj, ki ga našel.

Vrsta V zaprtih prostorih
Certificiranje NOBEN
Številka Modela H8WA4NB701333
Prejemanje obseg FM/VHF/UHF
pakiranje velikost 120x80x25mm/4.73x3.15x0.99in
Teža 160g
Paket Da,
Frekvenčni Razpon 47-230MHz,470-862MHz
Impedanca 75Ω
Poreklo CN(Izvora)
Izhodna raven 100dBµV
Hrup Slika ≥3dB
Dobiček 28dB
Blagovna Znamka POFAN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni