Polnilec za Sony NP-FW50,ki je Združljiv z Sony Alfa NEX-5, NEX-3, NEX-C3, NEX-7, Alpha A55, Alfa A33

Nov izdelek

€5.74

€7.00

-17 %

Na zalogi

Oznake:

ac pw20, eyecup sony alfa nex 5, lcd sony alfa nex 5n, polnilnik sony np fw50, 803448 baterije, baterija np fw50, sony np fm50, np fw50 polnilnik 4, npfw50 hitro polnilnik, nikon z6 z7

Polnilec za Sony NP-FW50,ki je Združljiv z Sony Alfa NEX-5, NEX-3, NEX-C3, NEX-7, Alpha A55, Alfa A33

Učinkovito: NP-FW50 hitri polnilnik dela za Sony NP-FW50 Baterije.So popolnoma združljive s temi baterije.Vhod: AC100V-240V, Izhodna: DC8.4V 600 ma.Naše polnilnik je neke vrste univerzalni polnilnik.Prosim, ne napolnite baterijo z navpično stensko vtičnico.

Varnost: 100% OEM Združljiv - Izpolnjuje ali Presega OEM Sony polnilnik očala.NP-FW50 hitro polnjenje z avtomatskim konstantnim tokom nadzor, preprečuje čezmerno polnjenje baterije iz, kratek stik in elektronske šok.

Prenosni: To je prenosni velikost omogoča, da ga nosite kjerkoli pod svoje torbice ali žep.V NP-FW50 hitri polnilec za baterije se običajno uporablja za Nazaj-gor, Digitalna fotografija, Fotografiranje, Portret fotografija, Potovanja in še več.

Enostaven za uporabo: RDEČA lučka kaže, da je baterija polni, sveti Zeleno, to kaže, da se baterija napolni.

V NP-FW50 hitri polnilec za baterije je večina, ki jih uporabljajo stranke, ki menijo, da so Priložnostne fotograf, Foto navdušenec, Semi-pro fotograf med drugim.

Velikost: 90*45*20 mm

barva: črna

Material: plastika

Opomba: Za uspešno in varno polnjenje za vaše baterije, prosimo poskrbite, da line up na pravilno polariteto (pozitivne / negativne) preden vstavite baterijo na polnilnik.Ta polnilnik uporabljajte samo za baterije, se ne morejo neposredno polnjenje iz fotoaparata ali kamere.

Ko kupite, prosimo, potrdite, posebni model vašega fotoaparata ali baterije.Narobe nakup bo imelo za posledico, da bosta postali neuporabni.

Vsebina Paketa:

1 x Slim LCD-Polnilnik

1 x Micro USB

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Paket No
Inteligentni Polnjenje No
Poreklo CN(Izvora)
Hitro polnjenje Da,
Zaslon No
Blagovna Znamka FGHGF
Izhodni Vmesnik USB Izhod
Vrsta USB
Številka Modela usb polnilec za hitro polnjenje
Certificiranje NOBEN
Uporaba Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni