5 Kos Plastike modelov avtomobilov z 12V LED luči/Železniški/Železnice/Vlak Postavitev

Nov izdelek

€5.34

Na zalogi

Oznake:

n lestvici, nastavite vlak ho, model železniške n lestvici, model tamiya, ho, n merilnik model železnic, n lestvici vlak, vojaške ladje model, model železniški, fringe lučka

OPIS IZDELKA

------------

Pošiljka Vsebuje 1 vrečko 5Pcs Plastičnih modelov avtomobilov z LED Luči.Prosimo, prepričajte se, da je operacijski pogoj je, 12V, 20 ma DC, ko uporabljate avtomobilov z lučmi. 1:100 Avtomobilov, dolžina pribl. 42mm, 1:150 avtomobilov, dolžina pribl. 32mm.

NAKUPOVANJE POLITIKE

------------

1. O Izdelkih.Vse elemente v naši trgovini, so IZDELANE NA KITAJSKEM.Nekatere naše izdelke lahko označeni in je opisano s KITAJSKE, prosimo, preberite opis, ki se prevaja v vaš jezik na strani izdelka, če imate kakršne koli težave, samo sporočilo nas kadarkoli za podpira.NE delamo POSKUSOV, dokler ne boste vedeli tudi naši izdelki. 2. Dostava politike 2.1 Ladje iz Kitajske, dostava po celem Svetu. 2.2 Najbolj naročila lahko odposlano v roku 24 ur, vse naloge, ki jih lahko odposlano v roku 3 delovnih dni. 2.3 Vsa naročila v vikendih in praznikih bo odpremljeno na delovne dni. 2.4 Ladijskega stroškov se izračuna glede na težo blaga, ki ga bo kupil, ladijski način ki ste ga izbrali, in vaš naslov za dostavo, ki ste izpolnili. 3.Vrnitev & Vračilo, lahko Vam vrne Predmete, ki jih ne, kot v 14 dneh od dne, ko jih prejemajo za vračilo.Shipping stroški so nevračljive in ste odgovorni za ladijski promet element nazaj.Izdelek (- i) morajo biti vrnjeni v originalni embalaži.Obrnite se na nas, preden pošlje izdelek nazaj za navodila. 4. Povratne informacije Nam bodo cenili, če bi lahko bi objektivno in resnično povratne informacije naših izdelkov, ki temeljijo na vaši občutki po uporabi naših izdelkov.to nam bo pomagalo, da pregled naših izdelkov in storitev.Če niste zadovoljni z izdelki ali pošiljko, ali stranka sevice ali kakršne koli druge težave, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

O FUNTRYING

------------

FunTrying ®, Kitajska, ki temelji družba, izdelujemo obsegu model materiali za izdelavo in miniaturni modeli od leta 2017. večina naših strank so model, zaradi česar podjetja, arhitekturni model odločanja, model railroaders, posamezne navdušence v model railroad, model dioramas in miniaturni modeli...smo vedno vrednost, kakovost izdelkov in storitev za stranke in trdo delati za ta namen.Zaradi tega smo pridobili skupino zvestih uporabnikov in nabralo skoraj za 5.000 oboževalcev na Facebook strani.prosimo, da sledite nam in našli več prevodov v prihodnosti.Zabavajte se in Vztrajati Težaven na velik hobi miniaturni modeli in dioramas.

Tema Prevoz
Blagovna Znamka FunTrying
Lestvica 1
Smerniki hladno beli led
Pakiranje 5pcs/paket
Kako Uporabljati priključite rdečo žico na pozitivnem polu, črno žico priključite na negativne pole
Luč Rdeča LED
povezave žice 30 cm rdeče in črne žice
z ali brez moči brez moči (priporočamo FunTrying napajanje)
Starostni Razpon 14 Let & Up
Napetost 12V
Številka Modela C001
Velikost 50mm & 33mm
Opozorilo Za Obsegu Model Kar Samo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni