JFUNCY Pismo Ljubezen Moda Graphic T-majice s Kratkimi Rokavi Ženske Bombaž Majica s kratkimi rokavi Ženske T Srajce Femme Vrhovi

Nov izdelek

€5.42

€9.03

-39 %

Na zalogi

Oznake:

zimske moške vrhovi, eomen pozimi vrhovi, pozimi zeleni vrhovi, bluzo velikost, cvetlični ženska majica, jeseni, pozimi vrhovi, jeseni bluzo, visok čop stilov, vrh ženske, vojaški tank zgornji del

Prijazno Opomnik:

Velikost grafikona je lončeno oblačila velikosti, kažejo, da kupec izbere velikost 2-4 cm večji od vaše dejanske velikosti telesa.

Prosimo, strogo upoštevati velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade.

Velikost lahko imajo 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razsvetljave in zasloni zaslon, dejansko elementa barve se lahko rahlo razlikujejo od slike.

? Dostava Pripravi čas zagotavljamo, da pošlje blago v roku 3-5 delovnih dni po plačilu potrditev razen za počitnice. ?Sledenje paket, ki Ga lahko spremljali vaše paket na tej spletni strani: www.17track.net ?Da zaščito se čas izteka Prosimo, da nas kontaktirate, da se razširi vaše naročilo zaščito čas. ?Paket, ki ga ni mogoče dostaviti, Če ne morete prejemati izdelek po 60 dneh, ali carinski pridržite / dostava preklicano / parcela vrnili / in drugih razlogov.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, Mi bo vsa naša prizadevanja za rešitev problema. ?Prišlo je do težave z izdelkom prejeli, Prosimo, obrnite na nas prvič, vam bo vse v naših prizadevanjih za rešitev problema.

Celotno prodajo / Dropshipping Na debelo, vam bomo ponudili popuste ali brezplačno fast shipping, ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Rokav Slog Redni
Dekoracijo NOBEN
Slog Priložnostne
Oblačila Dolžina Redni
Vzorec Tipa Tiskanje
Številka Modela WTST053
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Material Bombaž
Starost Starosti 18-35 Let
Blagovna Znamka JFUNCY
Vrsta Tkanine Broadcloth
Ovratnik O-Vratu

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni