43 cm, 17" za Celotno Telo, Silikonski Prerojeni Malčki Punčko dvojčka Kopel Igrača Veren Novo rojen Princesa Baby Doll Bonecas Bebes Rodi punčko

Nov izdelek

€27.74

€36.98

-24 %

Na zalogi

Oznake:

resnično lutka v realnem, lugia plišastih, dojenček rodi silicij, matryoshka roza, lutka komplet, ki so prerojeni, plesni rodi punčko kit, mini mehke igrače, prerojeni, g. lutke, lutka silicij, ki so prerojeni

Opis:

Spol : fant lutka ali dekle lutka

Velikost : o 17inches ali 43 cm od glave do pete.

Teža : približno 1.1 kg.Material: celotno telo, iz mehkega Silikona .Lutka, ki je udoben za otroke.Lutka, ki je okončin je lahko prilagodljiv .Punčko lahko sedi in laž, vendar ne more govoriti ali stojalo.Lutka, ki lahko dajo v vodo za kopel.

Oči : high-grade akril oči; oči lahko ne utripa.

Lasje :vsajene lase z roko

Oblačila : prilagojena glede na velikost punčko

Opomba: barva elementa, ki ga boste prejeli, se lahko nekoliko razlikuje od fotografije, prikazane na vašem računalniku spremlja, ker monitorji niso umerjeni enako .

Dostava Politik:

1. Rusija in Brazilija Post morate Ime in priimek in popolni Naslov za boljše dostavo !

2. Navedite vaše posebne želje (barva, pakiranje itd.) ko plačate .Če se sporočilo ne pusti , vam bo poslal v skladu z našimi describtion izjavil !

3. Dropshipping Da je Dobrodošel !Samo ponujajo pravo in polno ime & naslov !

4. Pomagamo vam, da kupite druge igrače in darila, na Kitajskem !

Povratnih informacij: 1. 100% zadovoljstvo zagotovljeno!Upamo, da vam je všeč naša prducts in ste veseli, s posel ! 2. Če ste zadovoljni ,prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami,bomo naredili enako za vas! 3. Če imate težave, sporočite nam.bomo rešili vprašanja, kakor hitro je mogoče!bomo vsekakor poskušali naše najboljše, tou, da ste zadovoljni znova. 4. Če potrebujete hitreje ladijskega prometa, prosimo, kontaktirajte nas za dodatne stroške pomorskega prometa .

Pogosta VPRAŠANJA

1. Če sem da,lahko pošljete mi postavka fotografij brez vodni žig?Seveda,Smo lahko poslali postavka fotografij brez vodni žig, če želite, vendar morate, da nam poveste, ko je vaše naročilo. 2. Lahko sem mešanje barv na istem slogu predmet?Ja, ponavadi so veliko predmetov, so nekatere različnih barv.Torej, če želite, da se pomešajo v različnih barvah,prosimo, pripombo, katere barve si želite, ko placinig vaše naročilo.Če ne, bomo ponavadi samo poslali postavka barve, kot je prikazano, kot da bi.

Številka Modela W1972wW1948wW1973w
Poreklo CN(Izvora)
BJD/SD Atribut lutka
Tema Film & TV
Starostni Razpon > 3 let
Značilnosti Risanka
Mfg Serijske Številke Moda
Dimenzije približno 17 cm ali 43 cm
Spol Dekleta
Postavka Vrsta Lutke
Blagovna Znamka OtardDolls
Vrsta Lutke Otroka
Baterija No
Opozorilo ne večfunkcijsko
Material Vinil
stanje Na Zalogi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni