Iz nerjavečega Jekla, Čistost Krletka Petelin Kletko Konice zaklepni Obroček Penis Zapora Zamudo Izliv BDSM Spolnih Igrač Za Moške C019

Nov izdelek

€15.85

€19.81

-19 %

Na zalogi

Oznake:

človek bdsm, pajek čistost krletka, obroč bdsm moški, čistost spike, kokoš, petelin kletko, čistost krletka noč, cbt bdsm kovin, kovinski dodatkom čistost, rock petelin obroč, čistost pasu spike

Iz Nerjavečega Jekla, Petelin Kletko

(1)Ploščato Tesnilo na voljo s 5 obroč s premerom velikosti:38.1 mm,znašala 41,3 mm,44.4 mm,v 47,6 mm 50,8 mm (2)Kletko pribl. 90 mm skupna dolžina, (3)Pribl.notranja širina = 32mm (4) Dodatki: žabica,Gume rokav , Pin Material: Visoko Kakovost Zdravstvene iz Nerjavečega Jekla 316 L, št chrome plating, brez rje zagotovljena.Da se zagotovi ustrezno prileganje, izmerite širino petelin (vzemi, da je ukrep v bazo).Ko veste, da vaš premer, lahko izberete velikost, ki bo ustrezal vam najbolj po svoji velikosti in udobja.

KAJ JE MOŠKI ČISTOST NAPRAVE?

KAJ JE MOŠKI ČISTOST NAPRAVE?

Imenuje se tudi petelin kletko, to je naprava, ki se nosijo okoli gredi in glavo penisa - trdno pritrjene z testicule prstan ali pas pas.Ko čistost naprava zaklenjena, kakršno koli obliko erekcija postane neprijetno ali nemogoče - preprečevanje masturabtion & penetracijo.Samo slide vaš mlahav penis v čistost krletka, ki je pravi za vas, ga zaprl, pa več ključ do ključa imetnika, in ste pripravljeni za življenje mučno, zanikanje-napolnjena zabavno!

ZAKAJ LJUDJE NOSIJO PETELIN KLETKE?

Večino časa štejejo kot bdsm spol igrača, ljudi, ki uporabljajo čistost naprave iščejo neke vrste power exchange vidik.Uporabnika, - imenuje tudi podložni - je daroval svojega spolnega življenja, da bi se nihče, kdor se držite ključ - imenuje tudi prevladujoč.Lahko pa se uporablja tudi za preprečevanje zasvojenosti, kot so masturbacija ali seks, s tem, da pomaga uporabniku za nadzor svojih pulsions in želje.

VELIKOST

(1)Ploščato Tesnilo na voljo s 5 obroč s premerom velikosti:38.1 mm,znašala 41,3 mm,44.4 mm,v 47,6 mm 50,8 mm (2)Kletko pribl. 90 mm skupna dolžina, (3)Pribl.notranja širina = 32mm (4) Dodatki: žabica,Gume rokav , Pin

O POŠILJKI

1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

VRNITEV&VRAČILO

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O POVRATNE INFORMACIJE

1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala. 2.Ne pusti Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,vas prosimo, da Stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se Bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

Upam, Da Boste Uživali Vaše Nakupovanje!!!

Skupna Dolžina približno 90 mm
barve SREBRNA
Material Nerjaveče Jeklo
Številka Modela C019
Pribor žabica,Gume rokav , Pin
Notranja Dolžina približno 32mm
Petelin Kletko Čistost Naprave
Nespodobno Sliko No
Spolnost No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni