Pravi xy Mens braslet Trojno Ovijte Okoli Pleteni Usnjene Zapestnice, Bangles Moških iz Nerjavečega Jekla pritisnite Zaponko Manžeta

Nov izdelek

€5.75

Na zalogi

Oznake:

pravi silver brasalet moški, pravo usnje hlače moški, jajce orodje, poročnik, pravo usnje zapestnica moških priložnostne, sidro gambit zapestnica, delfinov, ogrlico, obesek, prsih mišice, pravega usnja zapestnica fantje, zapestnica za punco, za rojstni dan

Pravi Bestxy Mens braslet Trojno Ovijte Okoli Pleteni Usnjene Zapestnice, Bangles Moških Zaponko iz Nerjavečega Jekla Manšeta Modni Nakit

Prosimo, upoštevajte, pravi zapestnica barva je malo s slike iz kamere in vsakogar spremlja opredelitev je drugačen.Hvala za vaše prijazne razumevanje.

Prosim, pustite sporočilo za dolžino (en krog), ki bi ga radi za zapestnico, če ni dobil sporočilo za dolžino, bomo poslali zapestnica dolžine 20-21 cm(enotni cirle).

Prosimo, upoštevajte, smo tovarni derectly prodajo, če za veliko miru količina, cena bo več nižja.Kupci " design jewellries so na voljo, da bo.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Zakaj izbrati nerjavno jeklo nakit?Iz nerjavečega jekla nakit ne tamnjeti in oksidacijo, To ni všeč, srebro bo dobil črno, ne kot baker nakit alergijam nagnjena, ne kot zlitine nakit, ker svinca.In to je neverjetno hypoallergenic.Take prednosti, da je bolj priljubljen pripomoček.

1. ko prejmete naš blaga ,če so zadovoljni ,vas prosimo, da nas dobro oceno(5 zvezdic).To je za nas zelo pomembno .Bomo constandtly izboljšanje najboljšo storitev za vsako stranko! 2. Če imate kakršnakoli vprašanja o naših blaga ,brez, da nas kontaktirate ,ne dajejo nam negativno oceno , povejte nam, kaj je razlog ,bomo uporabili najboljšo storitev za zadovoljiv odgovor!

Veriga Tip Kot na sliki
Številka Modela RB001
Tovarne Ja, mi smo
Postavka Vrsta Zapestnice
Združljivost Za dekorativne
Zaponko Tip Magnet
Nastavitev Vrste lepilo
Material Nerjavno Jeklo+Pravega Usnja
Zapestnice Tip Čar Zapestnice
Usnje Usnje
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Blagovna Znamka PRAVI BESTXY
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Spol Unisex
Fine ali Moda Moda
OEM/ODM Da,
Slog Hyperbole
Obisk Tovarne Dobrodošli
Engrave logotip Prosimo, kontaktirajte nas za dodatne logotip taksa
Kovinski Material Iz Nerjavečega Jekla 316L
barve Kot na sliki ali Prilagodite
Prilagodite Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni