Harajuku 3D tiskanih bambi dokolenke za ženska oblačila najnovejše poletje sloga seksi jogger svinčnik hlače priložnostne slim dokolenke

Nov izdelek

€7.85

Na zalogi

Oznake:

harajuku vrh, harajuku shirt majica, bambi jelen, čebela sunglass, Harajuku majica, 3D Tiskanje, Aini Babe, Moda Harajuku, anycubic formax pro, 3d tiskalnik sunlu

enota:cm

Pas 60-100, Kolk 70-110, Dolžina 92, Stegno 42-64cm, Dno 23 cm

Prosimo, preverite Element measurment premisli, preden kupiš!!

1.Kot različnih računalnikih, zaslon, barve drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.

2.Opozorilo: prezrite oznake, ki prihaja s krpo, oznake velikosti, ki je lahko včasih večja od naše description velikosti, zato, ker tisti, ki so za kitajski, smo se 1 ali 2 majhna velikost, kot Evropski in Ameriški ljudi.

3. O ceni in kakovosti: če ena cena 9.99$, smo lahko obetajo blaga v vrednosti več kot 19.99$, ampak ne obljubim, to je 99,99$ kakovosti, če je kdo, ki plačujejo 9.99$, vendar želijo 99.99$ kakovosti, ne moremo storiti.

4. O ladijski: Mi lahko obljubite mi lahko ladja v 2-7 dneh po tem, ko bi, pa ne more obljubiti čas dostave.Morate razumeti.Ne bom donot želite, boste dobili paket, res ne moremo nadzorovati čas.Vse je odvisno od pošti.Prosimo za razumevanje.

5. Če želite spremeniti naslov ali velikost in barvo, prosimo, povejte nam, preden pošljete ali plačuje, da se prepreči napake se dogajajo.

Mi bi odpreme blaga in nudijo poštnina v 7 dneh po prejemu plačila za Depozitni

1) Kitajska Post Air Mail, ki običajno traja 1-2 delovnih dni za posodobitev parceli stanja na spletu, kot špediter treba, da se čas za obravnavo vseh teh za nas .

2)VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Bomo push naš dostave podjetja dostaviti v najkrajšem možnem času.

3)Če je niste dobili vašo pošiljko v 30days od plačila,se obrnite na nas .Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je, da stranka izpolnjuje.

Številka Modela Ols1285
Slog Priložnostne
Debelina STANDARD
Dolžina Ankle-Length
Barvni Slog Naravne Barve
Znaki tiskani dokolenke
Vzorec Tipa Tiskanje
Blagovna Znamka Sweolso
Spol ŽENSKE
Postavka Vrsta Dokolenke
Vrsta Tkanine Pleteno
Pas Tip MID
Material Spandex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni