Pozimi Taktično Kampiranje, Pohodništvo Ogrevane Rokavice Baterija Napaja z Vodo-odpornih Lov Kampiranje Zaslon na Dotik Rokavice motornih koles

Nov izdelek

€17.18

€28.63

-39 %

Na zalogi

Oznake:

exo ogrevane rokavice, pas xinda, jakne ribolov topla nepremočljiva, pištolo paintbal, smučarski vosek, airsoft m4, emerson, motorno kolo rokavice poletje revit, usb ogrevane rokavice baterije, neoviva

Značilnosti:

1. Dober material: površina je izdelana iz neprepustnega materiala, običajnega življenja, nepremočljiva.Ko dež in sneg, zaslužiti vaš rokavice mokro, tako da se posuši v času, rokavice je še vedno suh; mehko in udobno coral runo oblog, in topli učinek, je dobro.

2. Uporabniku prijazna zasnova: razširjen tri-dimenzionalni prilagoditev nalepke, palm je non-slip in odporne na obrabo, lahko hitro prilagajanje in izboljšanje ročaja moč; zaostrovanje učinek, je dobro, preprečevanje hladen zrak iz se vlije, preprečevanje vroč zrak extravasation; integrirana napajalni kabel vmesnik oblikovanje, enostavna za uporabo .

3. Pet prstov roke nazaj ogrevanje: premišljen ogrevanje postavitev, pet prstov, na hrbtni strani so vroče, hitro segrevanje, z navoji, napeljave, projektiranje, mehko in občutljivo, anti-pull.

4. Intelligent touch screen načrt: kompozitni material palec del prsta indeks oddaja človeško telo indukcijske skozi rokavice za zaslon na mobilni telefon, tako da nosijo rokavice v hladnih zimskih lahko deluje tudi telefon preprosto.

Specifikacija:

Ime: Ogrevanje rokavice

Barva: Črna

Material: 100% Najlon+Poliester taslan

Napajanje: 4000 mah litij baterija, 3*AA Baterije (niso vključeni)

Neprekinjeno ogrevanje čas: 4000 mah litij baterija približno 5-6 ur, 3*AA Baterijo približno 3-4 ure.

Velikost: Odrasli (Ena velikost ustreza azpisi)

Sezona: Jesen, zimo

Paket Vključuje:

1 x Par ogrevanje rokavice

1 x Par 4000 mah litij baterija ali 1 x Par baterije primeru (Kupec izbere)

Poreklo CN(Izvora)
Material 100% Najlon+Poliester taslan
Številka Modela R0101

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni