5pcs PU Zapestnice Bangles Osnovna Nastavitev Hlačnice Prazne Pladnje Brazel fit 18 mm Steklo Cameo Dome Chrysoprase DIY Nakit Ugotovitve D6423-1

Nov izdelek

€3.52

€4.51

-21 %

Na zalogi

Oznake:

ogljikov priključek, 925 zapestnica, ženska zapestnica, zapestnica swarovski, zapestnica tajska, zapestnica verige, 6 pinski priključek, vw, zapestnica etnične, 5 pinski priključek, vw, fpv

5pcs PU Zapestnice Bangles Osnovna Nastavitev Hlačnice Prazne Pladnje Brazel fit 18 mm Steklo Cameo Dome Chrysoprase DIY Nakit Ugotovitve D6423-1

Postavka Št.

D6423-1

Količina

5pcs/veliko

Postavka Materialov

Usnje

nakit ugotovitve tip

distančniki

Element Ca Velikost

Dolžina: za 18,8 cm Podaljšali:5 cm Fit:18 mm

Postavka Obliko

Zapestnice Čare

Merjenje Konverzij

1 cm=0.393 palec 1 inch=2.54 cm

Postavka Useage

Fit nakit, izdelava obesek ugotovitve diy (ogrlico ali zapestnico, uhane visijo obesek ekt) ali druge ročno izdelane ugotovitve obrti

Prevoznik Ime oceno Časa, ki je v Tranzitu za Sledenje Storitve DHL Približno 3-5 dni www.dhl.com UPS, Približno 3-5 dni www.ups.com EMS Približno 5-7 dni www.ems.com Kitajska Post Zraka Približno 15-25 dni www.intmail.183.com

ČE vaše naročilo več kot 100 evrov smo lahko pošiljate blago, ki ste ga DHL, Fedex, EMS in UPS brezplačno A. Da Znesek >= $100 vam DHL, EMS , Fedex brezplačno.Rok dobave : Približno 5-15 dneh B. Zneska Naročila .Čas dostave: O 15-60 dni, Če potrebujete pomoč za hitre prevoze način, ali kakršne koli težave na to, pls biti prost v stik z nami.

Je tam in popust za zajetno bi?Da,lahko nudimo veleprodajne cene.Če potrebujete več informacij ali želite po meri izdelkov,vam lahko po E-pošti nam ali nas kontaktirajte po Trademanager.vam bomo odgovorili v roku 24 ur(razen počitniških).Vse slike so resničnem fotografijo?

Slike vseh izdelkov, ki jih prodajajo, so 100% resnična ustrelil.Če želite, da bo naš prodajni zastopnik lahko sodeluje z naše podjetje.

Ali vam je združevati naročila?

Da, lahko združevati naročila tako, da boste le morali plačati enkratno.Prosimo, kontaktirajte nas, preden boste plačali, če boste potrebovali, da storitev.

Ponujate padec ladijskega prometa?

Da, delamo.Mi bomo poslali vaše stranke, naslov za dostavo, ko kraj, da

Ali se strinjate prilagojene izdelke?

Da, delamo.Potrebujejo samo slike in vzorci.

Ali ladja mednarodno?

Da, mi ladje po vsem svetu

O tem, kako kakovost izdelka?

Spoštovani,vam ni treba ni skrbeti za kakovost.Naše podjetje je glavni proizvajalec na Kitajskem,naše izdelke izvažajo v več kot sto državah po vsem svetu.Naše tehnično osebje vam bo strog test na vse izdelke in se prepričajte, da vsaka cnstomer lahko dobite element z visoko kakovostjo.

OPOMBA: Kupec bo odgovoren za davke ,carine in druge dajatve, med dostava !Vsi predmeti morajo biti dobavljeni Orgon.si preveriti naslov.

POGOJI PRODAJE

Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, lahko ga vrne v prvotno stanje v roku enega tedna po prejemu.poslali vam bomo celotno vračilo skupaj z ladijskega stroškov takoj, ko bomo prejeli element.Vendar je kupec moral plačati za povratni prevoz.

Povratne informacije, Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!Če ste arenot zadovoljni z izdelkom in storitvijo,prosimo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negotive in in neutralfeedback.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Hvala!O nas Naši Tovarni, ki se nahaja v Yiwu, Zhejiang, znano kot "Blago Raj za Nakupovalce".Trenutno Drži poslovno filozofijo "stranka najprej oblikovati naprej" in načelo "kupec na prvem mestu", zagotavljamo kakovostne storitve.Vrhunsko Kakovost in Razumne cene so naše glavne prednosti, da naše izdelke bolj konkurenčni na mednarodnem trgu.

Neposredna kliknite !!!Imamo najboljše cene !!!Vaše zadovoljstvo je moja največja moč!

Element Širina 2.2inch
Številka Modela D6423-1
Količina 5pc s
kraj izvora Zhejiang Kitajske (Celinska)
Blagovna Znamka SLADKO BELL
Material Usnje
Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti Izdelka zapestnica chrysoprase
Velikost Length
Element Teža 9.3g
Postavka Vrsta Nakit Ugotovitve
Postavka Dolžina 23.8cm
Nakit Ugotovitve Tip Priključki

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni