Piknik na Plaži Kosilo Polje Neprepustni za Večkratno uporabo Izoliranih Trajne Hladilnik Kosilo Vrečko z Nastavljivim Ramenski Trak Urad za Delo Šole

Nov izdelek

€8.23

€12.47

-34 %

Na zalogi

Oznake:

vrečko toplotne, izolirana kosilo tote, otroci termo torba, vrečko polje kosilo, vrečko hladilnik, vrečko kosilo človek, afriške darilne vrečke, flamingo termo torba, shoulderbag, lunchbag za ženske

Opis:

Če imate iskal velike izolirane kosilo polje, ki je praktično s strani žepi za steklenice in jih je mogoče prikazati največje posode imate doma, potem boste lahko prišli in pogled v naši trgovini.Ta izolirani kosilo polje ne samo, da je udobno prijemanje ročaj, ampak ima tudi dolgo, prilagodljivih in izmenljive traku, ki vam daje več udobja.Zakaj ne bi poskusili?

Značilnosti:

[Prenosna & Eleganca]: Zip design, lahko enostavno zip gor vrečko.Prihaja z udobno prijemanje ročico in nastavljivo in odstranljivo ramenski trak, katerih največja nastavljiva dolžina 135 cm(53.15 v) , priročno za izvajanje.

[Trajne & Koristno]: To je izolirana, nepremočljiva in trajne, lahko vodijo hrano, topel ali hladen za 6 ur, preprost za uporabo in enostavno treba očistiti, bo prinašajo več udobja v vašem življenju.

[Humanized Design]: Obstaja sprednji žep in dve strani očesa žepi, v katere lahko shranite nekaj manjših mešanice, kot so telefon, avtobus kartico, tkiva, jedec steklenice, itd.

[Dobra izbira]: To izolirana kosilo tote je kot nalašč za izvajanje pijač in živil, ki je idealen za delo, v šolo, na plaži, izlet, piknik, pohodništvo, kampiranje in druge dejavnosti na prostem.

[Dodatno Gradivo]: vreča je narejena iz 600D Oxford, PEVA film in pearl bombaža, zaradi česar je veliko vrečo z boljšo toplotno zaščito in nizke temperature odpornost.

[Primerne Velikosti]: dovolj Velika za gospodarstvo obrok posode in pijače, še posebej lepo za gospodarstvo dnevno kosilo, pijačo in prigrizke, idealne za otroke in odrasle.

[Multi-funkcionalne]: To se lahko uporablja tudi kot organizator polje, če ste v nujne potrebe za takšno vrečko.

Specifikacija:

Tip: Kosilo Vrečko

Material: 600 D Oxford Krpo, PEVA Film, 5MM Pearl Bombaž

Barva: Črna, Zelena, Roza, Mornarsko Modra, Rdeča, Siva(Neobvezno)

Paket Velikost: Pribl. 25.5 * za 22,5 * 18 cm / 10.04 * 8.86 * 7.09 v

Package Teža: Pribl. 330 g / oz 11.64

Package Seznam:

1 * Kosilo Vrečko

Obrazec Tri-dimenzionalni Tip
Material Drugo
vzorec Tri-dimenzionalni Tip
Uporaba Toplotne
Številka Modela Kosilo vrečko
Izdelek Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni