Povzetek Grafiti, Gospod Obraz Street Art Platno Stensko Slikarstvo Plakat Na Umetniške Grafike Portrait Picture Za Dnevna Soba Dekor

Nov izdelek

€3.73

€5.83

-36 %

Na zalogi

Oznake:

obleke blagovne znamke genuo, družinski seriji majica, brnenje letenje višje, obleke boho priložnostne, obleke neveste rep, celica 2000gt model, lep cameo uhani, cool kratke hlače, jakne, cool nakupovanje igre

Velikost in Opomba

1.Prosimo, preverite spodaj velikosti primerjati. 2.O Dropshipping in na Debelo,prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli.bo ponudil najboljšo storitev in kakovosti. 3.O po Meri,se obrnite na nas, da bi razpravljali o velikosti in sliko. 4.Slika je tiskanje brez okvirja,če želite ročno ali potrebujete okvir,morali obrniti na nas.

Slikarstvo Scene

Drugačen slog slikarstvo, primeren za različne sobi,če vam je všeč ,sprejemamo tudi po meri.Kot svetlobne učinke, barvo predmetov mogoče malo razlikuje od slike.

Zakaj Izbrati Nas

Mi samo ponujamo visoke kakovosti z nizkimi stroški,dolgoročno sodelovanje je dobro za vas in za nas. 1.Uporabljamo strokovne in močne PVC CEV embalažo, da se zagotovi varnost vašega paketa v prevoz. 2.Vodoodporni trak zaviti okoli cevi.

O Ladijski

Po tem, ko ste plačali,bomo poslali v najkrajšem možnem času.

Po Meri Sliko In Velikost Da,
Uporaba
Pakiranje
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Številka Modela PF3018
Dropshipping In Trgovini Na Debelo Da,
Brez okvirja
Tehnika Spray Slikarstvo
Barve
Original No
Materiali
Obrazec Enotni
Okvir
Predmeti povzetek
Je Pametno Napravo No
Medij Vodoodporno Črnilo
Material Platno
Poreklo CN(Izvora)
Grafiti Plakat
Vrsta Platno, Saj
Slog povzetek
Podporne Baze Platno
Frame mode Brez okvirja

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni