5Pcs Poceni Avstralski Jades Obroč Dvojno Zlato Electroplated Gladko Trangle Obroč Online Nastavljiv RM5572

Nov izdelek

€28.35

Na zalogi

Oznake:

jade nakit set, moški prstan kolesce, obroč, modro srce obroč, uho zlati prstan, avstralski blagovne znamke, avstralija majica, jade bela, AMUMIU, Avstralski Ovčar

Dobrodošli v StoneDiary Trgovina

Poceni Avstralski Jades Obroč Dvojno Zlato Electroplated Gladko Trangle Obroč Online Nastavljiv RM5572

Specifikacija:

Material:

Avstralski Jade

Kovine:

Baker

Gladko:

Obrazi

Oblika:

Trangle

Velikost:

Brezplačne Velikost

Prevleka:

Zlato Electroplated

Otherinfo:

Dvojno

Pakiranje Podatki

Proizvodnja&Inšpekcijskega Postopka

Shippment

1. Izdelki bodo poslani v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.

2. Prosimo, potrdite vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše izdelke, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite vašo pošiljko način.Normalno, da bo trajalo 10-25 delovnih dni, ki jih na kitajskem post zraka, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih express (EMS, DHL, FEDEX, UPS, ITD.).

4. Včasih tranzitni čas bi bilo več, ker je slabo vreme, carinjenje in drugih razlogov.Upam, da boste lahko počakajte potrpežljivo, ko niste dobili svoje izdelke na čas.Če niste prejeli izdelek v roku trideset dni, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali to.

5. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.

Vrne

Trudimo se, da bi služil našim strankam.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v 3days od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.In kupce, ki bi morali biti odgovorni za poštnine, da se vrnete elemente.

Velikosti ali Fit Vprašanja

Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije; prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno razlik v velikosti približno 0.5 cm v merjenje.če ugotovite, velikost izdelki ne ustrezajo, lahko neposredno stopijo v stik z nami.

Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če vračilo kupnine je mogoče.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Slog Trendy
Številka Modela RM5572
Kovine Tipa Baker
Spol Unisex
Prevleka Pozlačeni
Količina 5 Kos / veliko
Priložnosti Stranka
Postavka Vrsta Obroči
Funkcija Razpoloženje Tracker
Teža 3.5g
Blagovna Znamka MUDULLA
Material Avstralski Jade
Obroči Tip Cocktail Obroč
Obliko\vzorec Nepravilna
Združljivost Vsi Združljivi
Nastavitev Vrste NOBEN
Oblika Trangle
Fine ali Moda Moda
Velikost Adjustable

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni