NOV SLOG SJ300 Slip Roll Pralni 320 mm Priročnik Trdna Pločevine Bender 20 Merilnik Zmogljivosti z brezplačna dostava

Nov izdelek

€99.88

€110.98

-10 %

Na zalogi

Oznake:

bend za cevi, folije iz nerjavečega jekla stanja, roll slip, medved plastike, primarni taftiranje podloga, mah gume, železo obliž bender, gospodinjski stružnica, sitotisk squeegee, brat

Opis Izdelka

SJ 300 Slip Roll Stroj

Zdrs Roll stojala enostavno sturdy klopi, ki zagotavljajo trdnost in stabilnost, medtem ko oblikovanje pločevine.Roller značilnosti nastavljiv gumbi, ki omogoča operaterju, da prilagodite razmik razdalja med valji za nadzor polmer konča in za sprejem za različne debeline pločevine.

Trajno & Trmast Enostavno Ročno Upravljanje Dve Izmenljivi Valji Nastavljiv Vozni Radij

Specifikacije Max Debelina: Pločevine 2,5 mm; Nerjaveče Jeklo, Kovinski 2,0 mm Max Jeklene Žice, Premer: 6 mm Max Širina: 320 mm, Premer Valja: 30 mm

Package Vsebine 1 x SJ 300 Slip Roller Pralni 1 x Rokavice 1 x Železa Stanja Ključne Značilnosti

Trpežna In Vzdržljiva

Valjčki so izdelani iz natančnost tleh jekla Slip Roll stojala enostavno sturdy klopi, ki zagotavljajo trdnost in stabilnost, medtem ko tvorijo vaš pločevine.To je roko, upravlja in uporablja za oblikovanje in obdelavo kovin na kovinsko ploščo do 320 mm v širok x 2,5 mm na debelo.

Enostavno Ročno Upravljanje

Velik ročaj ročice in kaljenih, težka sklopka vam mehanske prednost, da roll blage jekla do 20 merilnik.Nosilci enostavno na klop.

Dve Izmenljivi Valjčki

Zgornji osi naše slip roll pralni lahko zlahka potegne ven, da bi se iz predelanega dela kos.Dve snemljivi valjev z žico utori. 3 žice-utori (5/32 v., 15/64 v.in 5/16 v. ) Najmanjša Roll Premer: 1,5 na.

Nastavljiv Vozni Radij

Roller značilnosti nastavljiv gumbi, ki omogoča operaterju, da prilagodite razmik razdalja med valji za nadzor polmer konča in za sprejem za različne debeline pločevine.

Natančno nastavljanje vijaki za zgornji in spodnji sprednji zvitkih.

Max.Širina: 320 mm

Na 320 mm Slip Roll lahko ustvarite stalno polmer iz pločevine do 20 merilnik. 320 mm Slip roll stroj je super izbira za pločevine roller, ki tvorijo do 320 mm.

Široka Uporaba

Zdrs roll je tri posebej postavljen kovinski valji, da bi loki, stožci, in valji iz pločevine.Naše slip roll pralni ne samo koluti, lahko pa tudi cone materialov.Obrazec bender je koristno orodje za pritisnite upogibanje okrasnih železa, blage jekla, aluminija in drugih kovin.

Max Širina
Številka Modela WQJ300SDGBWQJ0001V0
Valj premera
Uporaba Domov DIY
Nerjavno Jeklo Kovine, Max Debelina 2,0 mm
Model SJ 300
Material Nerjaveče Jeklo
Vrsta Drugo
Pločevine Debeline Max 2,5 mm
Max Jekla Premer Žice 6 mm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni