23/21PCS Pack Fidget Senzorično Igrača Set za Oprostitev Stres Igrače Anksioznost Lajšanje Stresa Pop Mehurček Fidget Igrače Za Otroke, Odrasle

Nov izdelek

€9.13

€14.50

-37 %

Na zalogi

Oznake:

fidget, anti stres, antistress fidget igrača, van otroci igrače, fidget pop, 2 pop fidget, olje anksioznost, fidget igrače paketi, pop ot fidget igrača, fidget igrača

21/23PCS Pack Fidget Senzorično Igrača Set za Oprostitev Stres Igrače Avtizem Anksioznost Lajšanje Stresa Pop Mehurček Fidget Igrače Za Otroke, Odrasle

Funkcija:

1. Preprosta, vendar učinkovita: Pomaga zmanjšati stres in anksioznost.Sprostitvene terapije, z usmerjanjem energije za povečanje koncentracije in vodenje vaše roke, tiho, lahko pomaga otrokom in odraslim z visoko stres ali anksioznost ravni, in je kot nalašč kot dekompresijski igrača za posebne potrebe.

2. Enostaven za nego: Ko čiščenje, samo sperite z vodo v korito.Suh zrak samo.

3. Zabavno rezanec vrv: Stretch, vlečenje, vrtenje in ovijte jih v kakršni koli obliki, potem odklonijo nazaj v prvotno obliko, veliko fidget igrača.

4. Samo kliknite miško, mehurčki in se bo rahlo živahen zvok.Nato zavrtite seboj in začeti znova!To je mogoče ponovno uporabiti in čistiti za pomoč pri obnovi razpoloženje, starš-otrok, igre, igre, ki so starejši, otroci in odrasli lahko igrati.

5. Psihološko pomoč: lahko pomaga prepoznati in stabilizacijo duševno zmogljivost, nekateri ljudje stisnite stvari, ko razmišljanja in brainstorming.Za otroke in mladostnike z avtizmom, ADD in ADHD, to je dobro pomirjevalo orodje.Zabavajte se in odvzamejo stres za ur.

Specifikacija:

Pakiranje velikost: približno 30*20*8 cm

Teža: okoli 230 gramov na set

Seznam vsebine:

1 set x 21/23pcs tlaka igrače

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2. Zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov slik in dejanski izdelek!

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni