Rdeča Kariran Mens Obleke za Poroko 2 Kosov po Meri Narejene Ženina Obleke Slim Fit Poroko Tuxedos Jakna+Hlače

Nov izdelek

€60.01

€68.19

-11 %

Na zalogi

Oznake:

mint zelena moški plašč obleko, garcon, moški rdečo obleko, kašmir obleko za ženske, po meri narejeni čevlji, moški bo ustrezala sre, mens meri obleke, rdeča tailcoat, moški jopičem, jakna moški obleko

Smo tovarni Prodajalec v Orgon.si!Nudijo 24 urah Storitev!Ne Debelo, da po Vsem Svetu!

Eno Obleko = (Blazer+Hlače+Telovnik) ali ( Blazer+Hlače);Kravato(bowtie) in Hankie kot darilo

Sprejemamo po meri naročila,pls, izberite"po Meri", ko oddate naročilo,nato sporočilo nam podrobnosti meritve ko zaključite plačilo.

1 .izrez=? 2 .ramenski=? 3 .rokav dolžina=? 4 .bicep=?

5 .hlačnice=? 6 .prsi=? 7 .trebuh=? 8 .pas=?

9 .kolk=? 10 .jakna dolžina=?

11 .hlače dolžina=? 12 .stegno=?

13 .višina =? 14 .armhole=? 15 .teža=?

1)Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da se barva ustrezala bo točno isto kot fotografije, ki jih je videl.

2)bi bilo 1-3 cm napaka za ročno obleko,hvala za vaše razumevanje.

Mi ladje elemente, ki so jih epacket(15-25days),če želite hitrejšo odpremo pot,lahko izberete ARAMEX ali DHL .

(1)Vrnete nas Prosimo obvestite v roku 48 ur po prejemu element.Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju.Vrnitev stroški poštnine bo kupca odgovornost. (2)Vračilo Celotno Vračilo:Če niste zadovoljni s predmeti, potem lahko pošljemo nazaj za polno nadomestilo.Sprejmemo samo lokalni pošti,pls ne ladjo nazaj za komercialne express,kot so DHL,FEDEX,TNT in tako naprej.Delno Nadomestilo:mi lahko dal tudi delno vračilo kupnine,potem lahko hranite na predmet.ni potrebe, da se ladja nazaj. 1) upamo, da boste zadovoljni z nakupom od nas. 2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo. 3), Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, da nam sporočite,, bomo poskušali naši moči, da odpravite težave za vas.Upam, Da Boste Uživali Vaše Nakupovanje!!

Slog Formalno
Sopihanje Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Fit Tip Skinny
Spol MOŠKI
Postavka Vrsta obleke
Blagovna Znamka FL&AEVVE
Spredaj Slog Ravno
Poreklo CN(Izvora)
Oblačila Dolžina Redni
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Številka Modela 1601
Material Volna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni