PULUZ Mini Zložljiv Lightbox Namizni fotografiranje, foto studio komplet Softbox Streljanje Ozadja LED svetlobne plošče za Telefon DSLR Fotoaparat

Nov izdelek

€19.42

Na zalogi

Oznake:

neewer softbox, velik studio softbox, meking studio, polje, foto studio, polje fotografija, velika bowens gori softbox, foto ozadje roza oblaki, dekor doma vaza, Softbox, fotos studio

Značilnosti

❖ 1. Na fotografiji je polje svetlobe je namenjen za majhne predmete iz fotografskih navdušencev, crafters, umetniki, etsy prodajalce in druge online prodajalci, strokovnjaki in izdelka, oglaševanje strank.

❖ 2. Primerjalni Studio omogoča hitro in enostavno fotografiranje majhnih izdelkov, kot so nakit, pribor, igrače, ure, pripomočke in druge elemente.

❖ 3. Sestavite svoj fotografski studio kjerkoli v nekaj minutah, boste lahko razvila ta LED svetlobne plošče studio in jo postavite na vse površine, da bi dobili popoln prizorišče za majhne izdelke podjetja fotografija, fotografiranje izdelkov.

❖ 4. Prenosna zložljiva sponke vezja konstrukcij, bolj udobno namestiti in izvajanje, vgrajen led luči, ki zagotavljajo povprečno svetlobo in preprečuje sence in odseve, ki prihajajo v vaše fotografije.

❖ 5. S 6 okolij blazine, in zidava-v Obroč svetlobe in USB kabel.Tri barve, temperature stikalo

Obroč LED Specifikacije

❖ Število kroglic: 64pcs

❖ Lučka noge model: 2835

❖ Lučka svetlost: 24-26lm

❖ Bela svetloba, temperatura barve: 6500K

❖ Toplo bela barva temperature: 3200K

❖ Moč: 7-14W

❖ Napetost: 5V

❖ Označuje: Ra>82

❖ Zatemnitev, obseg: 1%-100%

❖ Napajanje: vrata USB napajanje

❖ Dolžina kabla: 2 m

Package Seznama

❖ Glavni Studio Polje(z 1 tesnilo LED Panel) x 1

❖ Mehko Vrečko x 1

❖ Black kulise x 1

❖ Bela kulise x 1

❖ Oranžna kulise x 1

❖ Rdeči kulise x 1

❖ Modra kulise x 1

❖ Zelene kulise x 1

❖ Uporabniški Priročnik x 1

Dimenzije Elementa Velikosti 23*23*1cm (Krat), 24*23*22 cm (v prihodnosti) Element Teža 243g

1. Mi ladja v Orgon.si' naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Orgon.si račun se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali. 2. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, brezplačno pošiljanje, je lahko samo sledi na Kitajskem, vendar ne podrobno sledenje podatkov v vaši državi.Če želite registrirane način dostave, prosimo, izberite China Post Air Mail ali Orgon.si Standardne Dostave, ki stane okoli 2 evra. 3. Običajno bo ladja, da jih v roku 3 delovnih dni po plačilu je potrdil Orgon.si. 4. Če niste prejeli vaše naročilo v času dostave ali če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.Bomo odgovori, da vam v enem delovnem dnevu. 5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Ti stroški niso vključeni v izdelek, ceno in stroške pomorskega prometa.

12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

1. Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in vse kupce.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo. 2. Vedno smo ponudba visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah in zagotovijo dobre storitve za vas. 3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in pustite, da ste srečni, nakupovalne izkušnje tukaj.Hvala!

Teža 325G
Številka Modela PU5023
Material Plastični+ krpo
Funkcije 1 Fotografija Softbox Streljanje Ozadju Komplet LED svetlobne plošče
Vrsta 20 cm, Obroč LED Panel led svetlobne plošče Foto Video Okvir soft box/lightroom
Velikost 24*23*22cm / 9.4*9.1*8.7 inch (Unfolded)
Blagovna Znamka PULUZ
Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti 2 Tabletop Streljanje
Material, fotografije kulise Non-Woven
Velikost (Šxvxg) 24*23*22 cm
Primerna za telefon
Uporaba za DSLR Fotoaparat
Značilnosti Mini zložljive kamere foto studio fotografija Razsvetljave, Komplet Šotor Polje
Paket Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni