Spodnje hlače Za Ženske Bombaž Pink Flamingo Perilo 3Pcs Srednje Pasu žensko spodnje Perilo 2020 Vroče Prodaje Hlačne Moda, spodnje Perilo M-XL

Nov izdelek

€3.90

€4.11

-5 %

Na zalogi

Oznake:

seksi spodnje perilo, spodnje hlačke z odprtino za ženske, ubderwear ženske, lobanja tangice, leopard natisniti spodnje perilo, seksi tanko perilo hlačne, čipke perilo za otrok dekleta, vstavite spodnje hlačke, rojstni dan flamingo, dekor flamingo, mens najlon vrečke, bikini hlačke

Dragi prijatelji, hvala za vaš obisk v naši perilo trgovini .

Če imate kakršna koli vprašanja,nas prosimo kontaktirajte kadar koli !!

Velikost Grafikona

Predstavitev

Barva Razlika

Dostava nasveti

Običajno bo ladja element v 1-5 dni po prejemu plačila.Menijo, carinske, oddaljeni naslov in dostava hitrosti, ki jih lahko uporabite druge načine pošiljanja namesto tistega, ki ga vidite na stran.

Če še niste prejeli pošiljko po 60 dneh po tem, ko smo poslali vaše naročilo, prosimo, obrnite na nas.Mi bo pomagal, da preverite informacije za dostavo in rešiti problem za vas.

Vljudno prosim obvestilo, da je kupec morali biti odgovorni za (na primer) vse davka in davka na dodano vrednost v nobenem primeru.

Sledenje Pošiljke

Kliknite : http://www.17track.net/en in vnesite številko za sledenje(morda morali 3-5 dni posodobitev sledenje podatkov)

Trgovina &Drop Shipping

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z izdelkom,vljudno prosim, da nas pozitivne povratne informacije s kupec kaže.

Če ne boste zadovoljni,vas prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši težave.

Številka Modela 200803
Dvig Tip Mid-Rise
Vzorec Tipa Risanka
Material Bombaž
Dekoracijo NOBEN
Hlačke Tip Hlačnic
Blagovna Znamka WHPC
Spol ŽENSKE
Nespodobno Sliko No
Poreklo CN(Izvora)
Sestava Materiala Bombaž
Spolnost No
Postavka Vrsta Hlačke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni