Modularna Polnilnik PD Avto Polnilnik, Namizno Dual-port VOOC En Plus PD3.0QC4 Multi-port High Power

Nov izdelek

€18.09

Na zalogi

Oznake:

kitara lutke, kitara argentina, guipure puloverju, kitara, kako graditi, kitara combo 10w, kitara bend železo, kitara fret 22 mm, kitara es335 diy, guirlanda led 1m

modname=ckeditor

Vhodna napetost vseh modulov je DC12v~28v, ki se bo poškodoval takoj!

XT30 X60 DC vrata se uporabljajo le za nizko testu moči.Priporočljivo je, da je nazivna moč DC vrata, ne sme presegati 300W, v nasprotnem primeru bo škoda DC vrata.Prosimo, vhod XT vrata za velike moči.

Protokol opis: glavni kontrolni čip uporablja 3518S

USB-C-vrata: Podpora SKM PD QC4+ QC2.0 QC3.0 AFC FCP SCP OLIMPIJA in konvencionalne 5V, DCP APLE2.4A

C-vrata močjo 100W zahteva uporabo E-marker 5A žice, drugače samo 20V3A izhodna zmogljivost, z 5A E-Marker žice lahko izhod 20V5A

USB-vrata: Ni PD SKM QC4+, drugi protokoli so enake kot C vrata, več VOOC izhod (zahteva original kabel)

Izdelek nadgradnjo, 400W, 500W, 1000W podporo polnilne postaje nadgrajene z novo generacijo modularni polnilnih postaj, ki jih lahko priključen na bo, s PD vhod.

Modul napajanje DIY, prosimo, bodite pozorni, da se pozitivni in negativni poljaki niso odpravljene, in obratno povezavo, bo opeklina takoj.Vsi moduli na tej strani so sestavljeni z DIY.

Pred modul je vklopljen, preverite, pozitivnega in negativnega pola.Uporabite multimeter, da preverite, ali DC vrata je pozitivno ali negativno povezani (notranje in zunanje negativne).XT30 in XT60 elektrarn lahko videli, če je LED na.Če lučka ne sveti, ga bo obrnil.

Ob istem času, po priključitvi DC linije XT30 in XT60, morate uporabiti multimeter za merjenje pozitivnih in negativnih vsakega DC linije.

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni