500 g Visoke Kakovosti He Shou Wu Fo-Ti Polygonum multiflorum Svoboden Koren Rezina Lepotno nego las Kitajski zeliščni medicini brezplačna dostava

Nov izdelek

€16.75

€19.71

-15 %

Na zalogi

Oznake:

barvanje las šampon, He Shou Wu, epimedium, shou wu, dmaa, proti prhljaju šampon, polygonum cuspidatum, rožmarin šampon, shou, licorice v prahu

Izdelek učinkovitost :

Izpadanje las in Barva Las

Lahko uporabite He Shou Wu v zdravljenje izpadanje las in preprečiti prezgodnje sivo barvo označiti.Njeni pozitivni učinki prihajajo iz izboljša zdravje notranjih organov, kot so ledvice in jetra.Zdravje ledvic in jeter igrajo pomembno vlogo v zrasla in barvanje hair.By spodbujanje zdravja teh notranjih organov, He Shou Wu deluje na vzrokov prezgodnje sivo barvo označiti in izpadanje las.

Jetra in Ledvice Zdravje

He Shou Wu koristi za zdravje vaših ledvic in jeter ter podpira delovanje teh notranjih organov.

Reproduktivno Tonik

He Shou Wu je priljubljena reproduktivno tonik.To hrani reproduktivni sistem in poveča fertility.By nadzor in uravnavanje proizvodnjo hormonov, He Shou Wu ohranja vaš reproduktivni sistem močne in zdrave.Druga uporaba je kot sredstvo za menopavzi in menstrualne težave.

Zaprtje

He Shou Wu je snov, imenovano emodin, ki je mehčalec blata.Zato je včasih uporablja kot odvajalo za zdravljenje zaprtje.

Detox

He Shou Wu ima močno protibakterijsko; pomaga odstraniti strupe iz vašega telesa za čiščenje ledvic, jeter in sečil.

Imunski Booster

He Shou Wu krepi vaš imunski sistem s povečanjem števila rdečih krvnih celic telesa.Snov emodin, ki jih vsebuje, spodbuja imunski sistem.Posebej učinkovita je pri ljudeh, ki trpijo zaradi avtoimunskih bolezni.

Holesterol in Krvni Tlak

He Shou Wu je izjemno učinkovit tonik, ko gre za uravnoteženje vaš krvni tlak.Zmanjšuje trigliceridov in holesterola naravno.Uporablja se tudi za preprečevanje kapi in veliko oblik bolezni srca, z ohranjanjem zdrav krvni tlak in raven holesterola.

Prekomerno Krvavitev

He Shou Wu pomaga pri zdravih menstrualni tok pri ženskah z zmanjšanjem prekomerne krvavitve.

Izdelek barve zato, ker je svetloba drugačna, je zorni kot je drugačen, ločljivost zaslona je drugačen, in barvo in dejanska barva se bo nekatere razlike!Če kupec prijatelj mislih, vas prosimo, da ne kupite!Hvala!

Postavka Vrsta Oklepaji & Podpira
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka hjisnkhs

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni