Maximumcatch Morske Letenje Ribiško Palico Hitro Ukrepanje 30T Ogljikovih Vlaken Letenje Palico S Cordura Palico Cev Za Ribolov Bas Losos Ščuka

Nov izdelek

€57.54

€97.53

-41 %

Na zalogi

Oznake:

ribolov klešče pesca, praksa letenje palico, nadzor cev ogljika, ribe palico telescop, carbon tube, Ogljikovih Vlaken, Cev, letenje palico maxcatch, nadal, vrečko cordura, ribolov ščuka španija

Maximumcatch Predator 8/9/10/12WT 9' 4SEC Hitro Ukrepanje Fly Ribolov Rod za Morske

MORSKE in SLADKOVODNE PREDATOR –Namenjen za morske ribolovne in tudi za vlivanje velik tok za, kot so ščuka ali mošusni.

NAJBOLJŠI STROŠKOV za DELOVANJE –to predator rod ponujajo priložnost za letenje morska izkušnje slana trd boj vrst s precej dostopni ceni.

MOČAN tudi NEMOTENO HITRO UKREP – 30T ogljika prazno, s trajno profil Nakladanje hitro za dostavo Težka muhe z natančnostjo.

VSESTRANSKOST UPORABE –ta palica je izdelana in preizkušena z vse zahteve v mislih.Notranje in na Morju, z plavajoče ali potapljanje linije.Ta cilj je, da bi svetlobe, odziven, točne, vendar s trajnost in dvigovanje moči.

DVE LETNO GARANCIJO in Življenjska Popravilo Garancija - smo kot 15 let letenje palico tovarne, ponujajo "Brez Težav" garancija za vse naše palice za eno leto.Če ne boste 100% zadovoljni z našo palico, ga lahko vrnete v vsakem trenutku.In nudimo tudi življenjsko dobo popravila za vse Maxcatch palice.

Trdoto TEŽKO
Oddelek Oddelek 4
Poreklo CN(Izvora)
Vodniki Pacbay Titana Vodniki
barve Svetlo modra
Vrh Premer 2.2 mm
Številka Modela Predator Morske Letenje Palico
kolutu sedeža CNC Cut Koluta Sedež z Skrit Kavelj Oskrbniki
Kategorija Fly Ribolov Rod
linija teža 8/9/10/12WT
Paket Visoka Kakovost Cordura Palico Cev
Blagovna Znamka MAXIMUMCATCH
AKCIJA Hitro
Material ogljika
Rod Material IM10/30T SK Ogljika
Položaj Ocean Rock Fshing
Plutovinasti izdelki AAA Plute

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni