Veliki Svetovni zemljevid Zrakoplova Balon na Vroč Zrak 3D Cartoon Ozadje Freske 3d Photo Zidana za Otroške Sobe 3d Cartoon Stenske papirne Nalepke

Nov izdelek

€9.17

€14.80

-38 %

Na zalogi

Oznake:

veliki svetovni zemljevid stene papirja, rdeče vrtnice ozadje, les svetu, ogenj lesa vinil, letalo ozadje, vzorec okrasni papir, stenske nalepke, ki plujejo pod balonom, esr stekla, zemljevid izdelki, baby dino ozadje

Če želite biti distributer v vaši državi, vas prosimo, da nas kontaktirate.

(1) Ne pozabite, da pripomba nam podrobno steno velikost:širina in višina. (2)ne Bomo koli velikosti, zidana je prilagojena glede na velikost, prosim, postavite bi glejte naslednje metode izračuna: 1 količina=1 kvadratni meter, da količina=širina (m) *višina (m) ( na primer:vaš zid, velikosti: 3,5 m višina*2.7 m širina=9.45 kvadratnih metrov, tako da boste morali kupiti 10 količine).

(3) Če kupite le 1 količina, bomo poslali po velikosti:50cmx110cm, Prosimo, sporočite.

(4) Na steno stensko ozadje ni self-adhisive, tako da boste morali kupiti ozadje lepilo-prilepi iz vaše lokalne strojne opreme, trgovina.

(5) Različnih materialov bodo različne lookings(učinki).

(6) Koliko kosov boste prejeli po na vaš ŠIRINA velikost:

(7) navodila za namestitev(bomo cut najbolje za vas, zato je zelo enostaven za namestitev):

Vrne: V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 3 dni od dneva prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.Stranka zadovoljivo: ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.Ponudba Z Zaupanjem!Prosimo, Upoštevajte,: če vse uvozne dajatve, pristojbine, se kupca odgovornost.

Če vam je všeč izdelek , ki pa ga ne najdete jih v shranimo , prosim, ne skrbite .Ker imam veliko proizvodov, ki niso našteti na spletni strani še ni .Dal ti bom moje najboljše storitve , smo izdelki prihajajo neposredno iz kitajske tovarne. 100% Dobra kakovost!Najnižja Cena.Mi lahko pošljete katalog, tako da se lahko prodajo na vaši spletni strani, in mi pomagal, da pošlje predmete, ki jih želite vaše stranke neposredno.

1. Kupec: Hi , prodajalec , nisem prejel svoj paket, kaj se dogaja ?Zakaj ne morejo slediti številko za sledenje?Je neveljavna?Prodajalec: pozdravljeni, prijatelj, ki smo jih poslali po pošti , mogoče so, da naredite nekaj delovni proces.In nisem prenos informacij. 2. Kupec: Hi , prodajalec, Moj paket je bil zaljubljen v carine, ki niso za javnost to zame, jaz tega ne more dobiti , Zdaj imam, da odprete spora.Prodajalec : Žal mi je , vse dodatne davčne na carinsko so kupca odgovornost .O nas:

Cena cena show je za na kvadratni meter
Površinska Obdelava Reliefni
Vrsta Vinil Ozadja
Številka Modela A2018062207
Obračunska Enota Usd/Roll
vzorec Risanka
Funkcija Plesni-Dokazilo
Velikost do remember to leave detial size to us
Uporaba Poslovanje
Blagovna Znamka Bacaz
stroj nepremočljiva in trajne/živ/real
Slog za Otroke
Vinil Ozadje Tip Papir Nazaj Vinil Ozadja
Material Non-wovenpaper Material 3

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni